Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Особливість португальської кухні

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

У португальські кухні, зазвичай, готують гарніри з:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


 

Перші страви готують з м’яса, риби, молюсків, приправлені оливковою олією. ____________________________________________________________________

 



 

 
Яйцяє важливим продуктом в португальській кулінарії. Їх використовують для приготування…

 

 
 


 


 


 

На характеристику болгарської кулінарної етнології має великий вплив Схід. Це сприяє тому, що страви болгарської кухні досить популярні в Європі.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


 

Для приготування національних страв болгарські кулінари користуються скарапіччю (вогнищем) з димоходом і металевими решітками.

 


Читайте також:

  1. Властивістю продукції називають її об'єктивну особливість, яка може проявлятися при її розробленні, виготовленні, експлуатації або споживанні.
  2. Документальне оформлення і облік руху товарів і тари в коморі, на кухні і в інших підрозділах підприємств ресторанного господарства.
  3. З історії української кухні
  4. Критерії виду – це характерна ознака, особливість.
  5. Метод мозковоїатаки - характерна особливість цього методу колективна генерація ідей. На основі мозкового штурму У.Гордон в 1960 році запропонував метод синектики.
  6. Належність до певної статі – важлива особливість фенотипу особини.
  7. Облік надходження і формування продажної вартості товарів в кухні
  8. Особливість і значення міфологічних творів
  9. Особливість і значення філософії
  10. Рахунки синтетичного і аналітичного обліку, їх призначення, особливість та взаємозв’язок.
  11. Співучасть у злочині. Види співучасників . Види злочинних груп. Особливість кримінальної відповідальності при співучасті




Переглядів: 679

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
До соусів додають | На решітках цієї печі готують такі страви, як

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.