Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Їх подають

Болгарія

Особливості їх подавання

Холодні страви

 


 

Серед холодних закусок перше місце в болгарській кулінарії відводиться …………………… .

· в будь-яку пору року

· на обід, вечерю

· в якості самостійної їжі

· до других страв


 

Існує багато видів овочевих салатів

 

 



 

В салати кладуть:

дуже часто – часник

рідше – цукор


 

 
 


Особливість болгарських кухарів - готуючи салати (а також перші і другі страви), знімають шкірку із стручкового перцю, свіжих помідорів, очищають огірки.

Болгарська кухня нараховує десятки рецептів різних супів. Умовно їх поділяють на дві великі групи:

1)

2)

 



Читайте також:

  1. Вимоги до документів, що подаються для вчинення нотаріальних дій
  2. Вимоги до оформлення документів, які подаються державному реєстратору.
  3. До м’яса подають
  4. Документи, що подаються органу ліцензування для одержання ліцензії
  5. Стаття 35. Документи, які подаються органу ліцензування для одержання ліцензії
  6. Супи подають порціями по 250-300г. Готують їх на м’ясо-кісткових бульйонах і овочевих відварах




Переглядів: 637

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Італійці вживають в їжу | Вегетаріанські супи поділяються на

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.