Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Страви із яєць і овочів

Помідори запечені

 

Греція

 

 

Грецька кухня – типово середземноморська кухня, досить здорова і різноманітна.

Її характеризують:

Ø свіжі інгредієнти

Ø вміле використання приправ і зелені, котрі збирають в горах і селах

Ø

Ø


З м'яса найбільш популярна

Використовується багато риби та морепродуктів


Найхарактерніші і найдавніші елементи грецької кухні


     
 
 
 
 
 

баранина і свинина

маслини

сир

баклажани

томати

йогурти


У десертах переважають горіхи і мед, у чому відчувається вплив східної, турецької кухні. Деякі страви використовують традиційне грецьке тісто ………. .

 


орегано

м’яту

часник


           
 
   
   
 



Читайте також:

  1. Борошняні страви
  2. Будова і класифікація овочів
  3. Будова тканин овочів та плодів
  4. Виробництво напівфабрикатів з овочів
  5. Дезактивація овочів, фруктів, грибів та ягід
  6. Другі страви
  7. З овочів та грибів
  8. Класифікація машин для очищення овочів
  9. Комбіновані машини і механізми для нарізання варених овочів.
  10. Лекція 1. Хімічний склад плодів і овочів
  11. Лекція 2. Фізичні властивості плодів і овочів
  12. Лекція 3. Класифікація й товарна якість плодів і овочів




Переглядів: 567

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Другі страви | Типові страви

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.