Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Холодних страв і закусок

Режим харчування – трьохразовий

Спеції і прянощі


· імбир

· майоран

· червоний і запашний перець

·

·

·


легкий сніданок

багатий обід

ситна вечеря

 

Характерною рисою кухні чехів і словаків є широкий асортимент

Ø салати з солодкого перцю, томатів, редису, латука, капусти,

заправлені:

· томатом

· майонезом і томатом

·

·

Ø



.

Помазанки – це

· хрін

· плавлений сир

· редиска

· сир твердий

· баклажани


 


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Борошняні страви
  3. В асортименті других страв
  4. Визначення загальної кількості страв за асортиментом
  5. Визначення тактики і методу операційного лікування при кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу.
  6. Висота і тривалість стравлювання.
  7. До борошняних страв належать
  8. Другі страви
  9. Кухня включає в себе значну кількість страв із
  10. Маса перших страв – 300 г.
  11. На підприємствах ресторанного господарства з вільним вибором страв оперативне планування починається зі складання плану-меню на один день відповідно до товарообігу.
  12. На решітках цієї печі готують такі страви, як




Переглядів: 596

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Кухня включає в себе значну кількість страв із | Супи подають порціями по 250-300г. Готують їх на м’ясо-кісткових бульйонах і овочевих відварах

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.