Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Холодні закуски

СТРАВИ КРАЇН ПІВНІЧНОЇ ЄВРОПИ

Технологія приготування страв, кулінарних виробів та напоїв, особливості їх подавання

АВСТРІЯ

 

Австрійці вживають в їжу

М’ясотелятину, яловичину, свинину, птицю, дичину

Рибурічкову та ставкову

Крупи

 

 

Холодні закуски займають видне місце в скандинавській кухні.

У Норвегії в асортименті холодного столу входять

бутерброди

холодне м’ясо і риба

   
 
 
 

 



Високою калорійністю, смаком і зовнішнім оформленням вирізняються


 

Одна із особливостей норвезького холодного столу

 

 

У більшості – рибні та овочеві страви ……………. .

 

Широкою популярністю в усьому світі користується«лигеса» - стіл із великим асортиментом різноманітних закусок і страв.

Характерна особливість шведського столу – самообслуговування і їжа у залежності від апетиту та смаку.


· сири різних сортів

· риба

– копчена

– варена

– маринована

· овочеві салати з майонезом і сметаною

· креветки

· омари

· паштет із оселедця і різних сортів риби

· холодні курчата

· омлети з начинкою із креветок

· грибів (шампіньйонів і лисичок)

· риби

· молочні продукти


           
     


Читайте також:

  1. Холодні страви і закуски
  2. Холодні страви і закуски




Переглядів: 631

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ЧЕХІЯ. СЛОВАКІЯ | Салат із квасолі по-датськи

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.