Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Туристи із Скандинавських країн

Асортимент страв, меню, режими харчування туристів країн Західної Європи

Особливо полюбляють

бельгійці

датчани

чехи

угорці

 

На сніданок рекомендується:

Ø холодне молоко або кефір

Ø подвійну порцію вершкового масла

Ø варення

Ø

Ø

Менюобіду і вечері потрібно складати із звичайних європейський страв, враховуючи, що перші страви повинні бути вагою не більше 300 г.

Треба пропонувати більше страв з риби.

· Не пропонується страви ізсиру ібаранини.

· Фіни не полюбляють ………………………… .

Можна подавати:

Ø

Ø

Ø

Ø

Ø


Із холодних закусок:

Ø ікра з маслом

Ø лососина або сьомга з лимоном

Ø шпроти

Ø сардини

Ø салати із овочів

Ø судак під маринадом та інші

Із перших страв:

Ø бульйони з кулеб’якою, овочами

Ø уха з картоплею

Ø солянка м’ясна

Ø розсольники

Ø локшина з куркою



Із других страв:

Ø судак відварний або смажений

Ø осетрина по-московськи

Ø риба в тісті, запечена в молочному соусі

На гарнір:

Ø варені і смажені овочі

На десерт:

Ø свіжі фрукти і ягоди

Ø компоти із консервованих фруктів

Ø морозиво

Ø

Ø

Ø

Ø

Ø



Читайте також:

  1. I. Соціалістична течія в українському визвольному русі
  2. I. Україна з найдавніших часів до початку XX ст.
  3. III. Процедура встановлення категорій об’єктам туристичної інфраструктури
  4. III. Українські ліберальні партії.
  5. V. Питання туристично-спортивної діяльності
  6. VI . Екзаменаційні питання з історії української культури
  7. VI. Оформлення маршрутної документації на проведення туристичних походів та експедицій
  8. А. Правобережну Україну.
  9. А/. Верховна Рада України.
  10. Автоматизація банківської діяльності в Україні
  11. Автоматизація туристичних послуг
  12. Аграрна еволюція українських земель у др. пол. ХVІІ - ХVІІІст.




Переглядів: 788

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
КРАЇНИ ПІВНІЧНОЇ ЄВРОПИ | МОЖНА ЗАПРОПОНУВАТИ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.