Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Туристи Польщі

 

 

Необхідно враховувати під час складання меню, що поляки майже не їдятьбаранину.


Сніданок повинен бути калорійним і складатись із:

Ø гарячих і холодних закусок і страв

Ø кефіру і молочних продуктів

Ø різних м’ясних, рибних і овочевих салатів, заправлених майонезом, сметаною, лимонним соком або олією

Ø

Ø

Ø

Ø

 

 

Гарячі закуски:

Ø

Ø

Ø

 

Ø

Ø

 

Гарячі напої:

Ø кава чорна з молоком

Ø варенням


Перші страви:

Ø супи прозорі з грінками, пиріжками, яйцями, куркою, овочами, рисовою запіканкою

Ø супи заправні (борщі, розсольники, солянки, м’ясні і грибні)

Ø пюреподібні супи

 

 

Другі страви:

Ø варену і смажену рибу з картоплею

Ø телятину і свинину смажені

Ø бефстроганов, пироги і кулеб’яки

Ø страви із субпродуктів (серце, нирки, мозок, рубці)

Ø дичину (лось, заєць)

 

Окремо до других страв треба дати ………… або ………………….. .


 


На десерт:

 

 

Ø

Ø

Ø

 


Читайте також:

  1. III. Процедура встановлення категорій об’єктам туристичної інфраструктури
  2. V. Питання туристично-спортивної діяльності
  3. VI. Оформлення маршрутної документації на проведення туристичних походів та експедицій
  4. Автоматизація туристичних послуг
  5. Аграрне право та законодавство США, Німеччини, Франції, Великої Британії, Ізраїлю, Польщі, Росії
  6. Азіатсько-тихоокеанський та Американський туристичні макрорегіони.
  7. Аналіз фінансових результатів діяльності туристичних підприємств
  8. АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ
  9. Африканський та Близькосхідний туристичні макрорегіони.
  10. Безпека в туристичних походах
  11. Болгарські туристи
  12. Види туристичних формальностей.




Переглядів: 592

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
МОЖНА ЗАПРОПОНУВАТИ | Вечеря повинна бути легкою і складатися із

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.