Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів» – як основний нормативний документ

 

 

 

 

 
 

 

 

 



Список рекомендованої літератури

 

1. Освітньо-кваліфікаційна характеристика інженера-технолога освітньо-кваліфікаційного рівня – бакалавр за спеціальністю 6.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія»– Харків: 2004. – 35 с.

2. Освітньо-кваліфікаційна характеристика інженера-технолога освітньо-кваліфікаційного рівня – спеціаліст за спеціальністю 7.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» – Харків: 2004. – 32 с.

3. Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра за спеціальністю 8.091711 «Технологія харчування» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» – Харків: 2004. – 34 с.

4. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий: для предприятий обществ. питания / Авт. – сост.: А.И. Здобнов, В.А. Циганенко, М.И. Пересичный. – К.: А.С.К., 2001. – 656 с.

5. Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания. – М.: Экономика, 1986. – 295 с.

6. Сборник рецептур блюд диетического питания для предприятий общественного питания. – К.: Техніка, 1989. – 406 с.

7. Сборник рецептур блюд для питания школьников. – К.: Техніка, 1987. – 318 с.

8. Справочник технолога общественного питания. – М.: Экономика, 1998 – 400 с.

9. ДК 003-95 Державний класифікатор професій.

10. ДК 009-96 Державний класифікатор видів економічної діяльності;.

11. ДСВО 01-98 Перелік напрямів та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах.

12. ДСВО 0.71-98 Освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

13. ДСТУ 4281-2004 Заклади ресторанного господарства. – Київ, Держспоживстандарт України, 2004. – 12 с.

14. Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу / Уклад.: О.І. Черевко, Л.П. Малюк, Г.В. Дейниченко. – Харків: ПКФ «Фавор ЛТД», 2003. – 440 с.

15. Закон України про вищу освіту. – Харків: Информационно-правовой центр «Ксилон», 2002. – 60 с.

16. Концепція освітньої діяльності Харківського державного університету харчування та торгівлі (зі змінами та доповненнями) – Харків: ХДУХТ, 2004. – 50 с.

17. Профессиональные стандарты по профессиям ресторанной индустрии / Федерация Рестораторов и Отельеров, Науч.-учеб. центр «Агенство проф. стандартов» (АПС). – М.: Изд. дом «Ресторанные ведомости», 2004. – 152 с.

18. Татур Ю.Г., Михалева Т.Г., Печенюк Н.Г. Общие проблемы высшего образования. Новые аспекты старых терминов.

19. Прохоров А.М. Большая советская энциклопедия – М.: Советская энциклопедия. 1971.

 


 


Читайте також:

  1. II. Основні закономірності ходу і розгалуження судин великого і малого кіл кровообігу
  2. IV. Закони ідеальних газів.
  3. IV. Закономірності структурно-функціональної організації спинного мозку
  4. IV. КУЛЬТУРА УКРАЇНИ XVI-XVIII ст.
  5. IV. КУЛЬТУРА УКРАЇНИ XVI-XVIII ст.
  6. IV. СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ І ЗАКОНОДАВСТВА.
  7. IV. Строки прийому заяв і документів, вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання
  8. V. Порядок прийому заяв та документів для участі у конкурсному відборі до НАУ
  9. V. Постанови Пленуму Верховного Суду України
  10. VI. Накази Генерального прокурора України
  11. VI. Оформлення маршрутної документації на проведення туристичних походів та експедицій
  12. WEB-документи та CGI-інтерфейси




Переглядів: 828

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Лекція 8 | Види криміналістичних експертиз

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.