Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Додаток Б

Зведення про масу харчових продуктів в найбільш вживаних мірах об'єму

Представлені відомості призначені для досить швидкого, але досить точного перерахунку рецептур, що наводяться в літературних джерелах по кулінарії, де є дані про кількість продуктів в штучних н об'ємних одиницях. При складанні збірки рецептур були використані дані справжніх таблиць.

Вихідні дані за об'ємом посуду і приладів, найбільш вживаних в кулінарних рецептах:

стакан чайний - 250 мл;

стакан гранований - 200 мл;

столова ложка -18 мл;

чайна ложка - 5 мл.

Маси продуктів в стаканах приведені при заповненні їх до кромки верху, маси в ложках - "з верхом", за винятком рідких продуктів.

 

Таблиця 1 – Зведення про масу харчових продуктів

Найменування продукту Маса г
Стакан Ложка
чайний гранований столова чайна
         

 

Зерно і продукти переробки
Борошно
Цукор:        
пісок
пудра -  
Крохмаль картопляний
Мед натуральний _ -
Какао-порошок -  
Молочні продукту        
Молоко
Вершки 20%
Сметана 30%
Сир жирний - -
Сир м'який        
дієтичний   _
Масло вершкове (розтоплене) - -
Маргарин -  
Майонез - -
Олія - --
Вино -
Желатин (порошок) -
Родзинки --
Кава:        
мелена    
розчинна - -
Сода харчова -  
Сіль куховарська  
Сухарі мелені -
Кріп    
Оцет - -
Чай - - - 2,5
Яєчний порошок -
Харчові консерви і концентрати
Томат-пюре - -
Томат-паста -  
Фруктові соки
Варення - -
               

Таблиця 2 – Зведення про масу 1 шт. продуктів

Найменування продукту Маса шт.
Овочі  
Картопля
Цибуля ріпчаста 75-
Морква червона
Огірки ґрунтові
Петрушка (корінь)
Томати:  
діаметр 5.5 см
діаметр 6.5 см
Кабачки
Капуста:  
білокачанна
брюссельська (качанчики)
кольрабі
савойська
кольорова
Ріпа
Буряк
Селера (корінь)
Фрукти  
Абрикоси
Апельсини:  
діаметр 6.5 см
діаметр 7.5 см
Банані
Гранат
Груша
Грейпфруті
Інжир
Персики
Слива
Лимон
Хурма японська
Яблука:  
діаметр 5 см
діаметр 6.5 див.
діаметр 7.5 см
Сардельки
Сосиски
Яйця курячі І категорії

Навчальне видання

 

 

Укладач:

ЖУРАВЛЬОВСергій Володимирович

 

 

«ТЕХНОЛОГІЯ НАЦІОНАЛЬНИХ КУХОНЬ

(КУЛІНАРНА ЕТНОЛОГІЯ)»

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ТА МАТЕРІАЛИ

До лабораторних робіт

 

для студентів ІІІ курсу денної та заочної форми навчання

напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

НН ІХТБ

 

 

 

Підп. до друку 04.2006 р. Формат 60х84.1/19 Папір офсет. Друк офсет.

Умов. друк. арк. Обл.- вид. арк. Тираж 30 прим. Замов. №

____________________________________________________________________

Харківський державний університет харчування та торгівлі.

61051, Харків - 51, вул. Клочківська, 333.

__________________________________________________________________

ДОД ХДУХТ. Харків - 51, вул. Клочківська, 333.


Читайте також:

  1. ДОДАТОК
  2. Додаток
  3. Додаток
  4. Додаток
  5. Додаток
  6. Додаток
  7. Додаток
  8. Додаток
  9. ДОДАТОК
  10. ДОДАТОК
  11. Додаток
  12. Додаток




Переглядів: 360

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Інтернет ресурси | Условия кредитной сделки

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.