Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






До мережі сендвіч-барів

“Містер Снек”

Прочитайте цей лист, тому що дуже важливо знати, що Ви вживаєте в їжу.

Добрий день, шановний Відвідувачу!

Ми цінуємо кожного клієнта, що завітав до сендвіч-бару “Містер Снек”, тому пропонуємо усе найкраще. Інгредієнти, що ми використовуємо, проходять ретельний контроль для забезпечення 100-відсоткової якості. Наші постачальники — українські виробники, які у першу чергу турбуються про Ваше здоров’я. Ми використовуємо тільки натуральні екологічно чисті продукти, які є такими, що ви зазвичай вживаєте вдома.

Бріош, який Ви купуєте, був випечений сьогодні о 6-ій ранку. М’ясні вироби постачаються кожний день невеликими партіями, і тому вони завжди свіжі. Салати та десерти надходять двічі на день для підтримання найвищої якості.

Наша філософія — якість понад усе.

Ми завжди непокоїлись щодо вживання інгредієнтів, що містять консерванти та хімічні речовини. Саме тому ми не використовуємо в наших сендвічах імпортну продукцію, що містить консерванти, штучні барвники та інші хімічні добавки. Так, імпортні напівфабрикати, що використовуються на ринку громадського харчування в Україні, дають більші прибутки, але аж ніяк не дають тієї якості, яку пропонуємо ми. Щодо генетично змінених продуктів, то позиція “Містер Снек” дуже чітка: вони нам не подобаються і ми не віримо, що вони можуть поліпшити смакові якості свіжої їжі.

Успіх “Містер Снек” — це насамперед постійні клієнти, і ми готові витрачати кошти та спрямовувати зусилля нашої команди на постійне підтримання якості продукції на найвищому рівні.

 

 

&Reading

Are you in the mood for eating out? Look through the selection of Kyiv’s finest dining options and find out your perfect venue! Give the reasons for that.

Latino / Spanish

Caribbean Club

4 Kominterna vul.,

Tel.: 244-42-90

Open: 18.00 – till last customer leaves.

Caribbean cuisine. Lively atmosphere.

The hottest Latino disco every day after 23.00, every Wednesday – from 21.00 – 23.00 ladies’ day – show program, cocktail free.

Turkish

Antalya

10 Fedorova

Tel.: 220-61-57

Open: 8.00 - till the last customer leaves.

Turkish cuisine is represented on the level, which can satisfy the most capricious gourmet. Summer terrace in the park. Brunch on Saturday and Sunday 10.00 - 13.00. Business lunch 12.00-15.00.

Ukrainian

Khutorets

Nab. Khreschatytska vul.,

Spassky pier 1,

Tel.: 416-80-39

Open: 12.00 – 24.00

Floating restaurant offers Ukrainian speciality cuisine and atmosphere with antiques and live music. The terrace is covered with a glass canopy and accommodates 70 people.

French


Читайте також:

  1. Абонентський стик ISDN мережі
  2. Автоматичне налагодження їх індуктивності на ємність мережі для забезпе1
  3. Аналіз вузьких місць у мережі
  4. Багатокрокове прогнозування з перенавчанням нейромережі на кожному кроці прогнозу
  5. Базові топології мережі
  6. Бальна оцінка стану контактної мережі
  7. Бездротові мережі
  8. Взаємодія контактної мережі і струмоприймача
  9. Вибір кількості та розміщення складської мережі
  10. Вибір раціональної напруги розподільчої мережі підприємства.
  11. Використання мережі Інтернет в інформаційних війнах
  12. Використання мережі Інтернет екстремістами і терористами




Переглядів: 481

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Exercise 12 | Fellini

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.