Студопедия
Контакти
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Авто | Автоматизація | Архітектура | Астрономія | Аудит | Біологія | Будівництво | Бухгалтерія | Винахідництво | Виробництво | Військова справа | Генетика | Географія | Геологія | Господарство | Держава | Дім | Екологія | Економетрика | Економіка | Електроніка | Журналістика та ЗМІ | Зв'язок | Іноземні мови | Інформатика | Історія | Комп'ютери | Креслення | Кулінарія | Культура | Лексикологія | Література | Логіка | Маркетинг | Математика | Машинобудування | Медицина | Менеджмент | Метали і Зварювання | Механіка | Мистецтво | Музика | Населення | Освіта | Охорона безпеки життя | Охорона Праці | Педагогіка | Політика | Право | Програмування | Промисловість | Психологія | Радіо | Регилия | Соціологія | Спорт | Стандартизація | Технології | Торгівля | Туризм | Фізика | Фізіологія | Філософія | Фінанси | Хімія | Юриспунденкция

Химико-термическая обработка стали: цементация, азотирование, нитроцементация и диффузионная металлизация.

 

 

1. Химико-термическая обработка стали

2. Назначение и технология видов химико-термической обработки: цементации, азотирования нитроцементации и диффузионной металлизации

A. Цементация

B. Цементация в твердом карбюризаторе.

C. Газовая цементация.

D. Структура цементованного слоя

E. Термическая обработка после цементации

F. Азотирование

G. Цианирование и нитроцементация

H. Диффузионная металлизация

 


Читайте також:

  1. Глава 3 ТЕРМИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА
  2. Глава 3 ТЕРМИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА
  3. Доение и первичная обработка молока
  4. МАТЕМАТИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА РЕЗУЛЬТАТОВ
  5. Механическая кулинарная обработка мяса
  6. Обработка клапанов и шлевок.
  7. Обработка клапанов и шлевок.
  8. Обработка таблиц
  9. Тема: Химическая обработка.
  10. Частотная обработка звуковых сигналов
  11. Частотная обработка звуковых сигналов

Загрузка...



<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.016 сек.