Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Додатки до теми 3

Додаток 3.А

Рецептура виробництва пшеничного хліба

Назва компоненту Потрібна кількість для замішування опари, % Потрібна кількість для замішування тіста, %
Дріжді 0,5 – 2,5 0,5 – 2,5
Вода 32,5 – 52,5 50 – 70
Сіль - 1 – 2
Цукор 0,5 – 1,0 0,5 – 1,0

 

Додаток 3.Б

Технічні характеристики тістомісильних машин

Показники Тістомісильна машина
Прима-300Р Прима-160Р Р3-ХТИ-3 Момент-100
1. Продуктивність, кг/год - -
2. Обєм дежі, л
3. Маса тіста, кг
4. Час замішування, хв 5 - 8 5 - 8 2,3 - 3 2,5
5. Потужність приводу, кВт 17,6 9,0 21,1
6. Габарити, мм довжина ширина висота       - - -   - - -
7. Маса, кг - -

 

Додаток 3.В

Технічні характеристики тістороздільних машин

Показники Тістороздільна машина
Восход-ТД-2 А2-ХТН РТ-2 Кузбасс
1. Продуктивність, шт/год 1200 - 2500 1200 - 3600 2800 - 3300 1800 - 3600
2. Вага тістових заготовок, кг 0,15 – 1,0 0,2 – 1,2 0,4 – 1,0 0,8 – 1,5
3. Потужність приводу, кВт 1,5 1,5 2,8
4. Габарити, мм довжина ширина висота       - - -   - - -
5. Маса, кг

 

Додаток 3.Г

Технічні характеристики тістоокруглюючих машин

Показники Тістоокруглююча машина
Восход-ТО-4 Восход-ТО-5 А2-ХПО/6
1. Продуктивність, шт/год
2. Вага заготовки, кг 0,1 – 1,0 0,05 – 1,5 0,09 – 0,9
3. Потужність приводу, кВт 2,85 2,3 0,75
4. Габарити, мм довжина ширина висота      
5. Маса, кг

 

Додаток 3.Д

Технічні характеристики тістозакочуючих машин

Показники Тістозакочуюча машина
Восход-ТЗ-3М Восход-ТЗ-4М МЗЛ-51
1. Продуктивність, шт/год
2. Вага заготовки, кг 0,2 – 0,8 0,05 – 2,0 0,055 – 0,55
3. Потужність приводу, кВт 1,5 1,2 1,0
4. Габарити, мм довжина ширина висота       - - -
5. Маса, кг

 

Додаток 3.Є

Технічні характеристики розстійних шаф

Показники Розстійна шафа
Бриз-Плюс Бриз-П ШРЭ-2,1
1. Продуктивність, шт/год 600 - 2500
2. Вага заготовки, кг 0,56 - -
3. Потужність приводу, кВт 1,25 2,4 1,6
4. Габарити, мм довжина ширина висота      
5. Маса, кг

 

Додаток 3.Ж

Технічні характеристики печей

Показники Піч
99МР-01 ХПЭ-750/4 ХПЭ-500
1. Продуктивність, шт/випікання
2. Вага заготовки, кг 0,5 0,3 0,85
3. Потужність приводу, кВт 25,6 19,2
4. Габарити, мм довжина ширина висота      
5. Маса, кг


Читайте також:

  1. Додатки
  2. ДОДАТКИ
  3. Додатки
  4. ДОДАТКИ
  5. ДОДАТКИ
  6. ДОДАТКИ
  7. ДОДАТКИ
  8. Додатки
  9. ДОДАТКИ
  10. ДОДАТКИ
  11. ДОДАТКИ
  12. Додатки




Переглядів: 563

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Додатки до теми 2 | Додатки до теми 4

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.