Студопедия
Контакти
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Правила смаження риби

 

Ö Рибу підготовлену для смаження у невеликій кількості

жиру, посипають сіллю, перцем, панірують у борошні, а для смаження у фритюрі панірують у подвійній паніровці.

Ö Для смаження на мангалі або в електрогрилі дрібні шматочки риби нанизують на шпажки, змащують жиром і смажать 10-15 хв.

Асортимент страв із смаженої риби:

Риба смажена з лимоном (миньер);

Судак козацький;

Трубочки рибні;

 

 
Риба в тісті смажена (риба грильє); Риба, смажена на відкритому вогні (риба грильє); Рибні стейки на грилі. Рулетики по-домашньому; Скумбрія з сиром, смажена фрі; Сьомга у листковому тісті; Фрікасе з судака та омара Риба в млинчиках; Риба, смажена у фритюрі; Короп фарширований; Судак в меді та чілі      
Технологічна схема приготування риби смаженої основним способом  
Смаження по азіатськи: гідробіонти смажать на вок-сковорідці при 130–150º С або тепанні максимальна температура 300º С – такі страви називають тепанякі.   Асортимент смажених страв із нерибних продуктів моря:
Ö Мідії з смаженою цибулею
Ö Устриці обсмажені у грилі
Ö Голубці з мідіями
Ö Мідії у клярі
Ö Морський гребінець фрі
Ö Морський гребінець, смажений у тісті
Ö Лангусти смажені у фритюрі
Ö Рулетики із кальмарів
Ö Котлети рибні з морською капустою
Ö Крокети з кальмарів

 

 

 

 


Асортимент тушкованих страв з риби:
Ø Риба тушкована в сметані
Ø Форель по-царськи
Ø Риба тушкована з цибулею і томатом
Ø Лосось з квасолевим пюре
Ø Риба тушкована з томатом і овочами
Ø Минтай, тушкований з копченою грудинкою
Ø Окунь, тушкований з баклажанами і овочами
Ø Скат, тушкований з пивом і прянощами;
Ø Крученики
Ø Риба тушкована з грибами і томатом
Ø «Гніздечка» із риби

 



Интернет реклама УБС

 
Асортимент тушкованих страв із нерибних продуктів моря:
Ö Мідії з тушкованою капустою
Ö Гуляш із мідій
Ö Плов із мідій
Ö Морська капуста тушкована
Ö Морська капуста, тушкована з білими грибами
Ö Рагу овочеве з морською капустою

 


Читайте також:

  1. II. Правила щодо аргументів.
  2. V. Етичні правила психологічних досліджень
  3. VII. Правила техніки безпеки і гігієни праці.
  4. А ви слідуєте цім правилам, коли виступаєте публічно?
  5. Види графіків та правила їх побудови.
  6. Види графіків та правила їх побудови.
  7. Визначення поняття та правила визначення
  8. Визначення, класифікація і правила побудови індексів
  9. Вимоги до керівника, правила та принцинципи управління
  10. Вимоги до смаження
  11. Відомості про правила охорони і техніки безпеки на підземних гірничих роботах.
  12. Візитні картки, правила їх оформлення та вручення

Загрузка...



<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини | Правила запікання риби

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.