Студопедия
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




| Авто | Автоматизація | Архітектура | Астрономія | Аудит | Біологія | Будівництво | Бухгалтерія | Винахідництво | Виробництво | Військова справа | Генетика | Географія | Геологія | Господарство | Держава | Дім | Екологія | Економетрика | Економіка | Електроніка | Журналістика та ЗМІ | Зв'язок | Іноземні мови | Інформатика | Історія | Комп'ютери | Креслення | Кулінарія | Культура | Лексикологія | Література | Логіка | Маркетинг | Математика | Машинобудування | Медицина | Менеджмент | Метали і Зварювання | Механіка | Мистецтво | Музика | Населення | Освіта | Охорона безпеки життя | Охорона Праці | Педагогіка | Політика | Право | Програмування | Промисловість | Психологія | Радіо | Регилия | Соціологія | Спорт | Стандартизація | Технології | Торгівля | Туризм | Фізика | Фізіологія | Філософія | Фінанси | Хімія | Юриспунденкция |

Смажені страви


Дата додавання: 2015-02-18; переглядів: 101| Порушення авторських прав


Зубатка плямиста смажена 13,4 9,9 4,0
Камбала далекосхідна смажена 18,5 8,6 4,2 - -
Карась смажений 16,1 7,0 4,5
Короп смажений 14,4 9,8 4,2
Льодова смажена 15,7 6,9 3,6

Читайте також:

  1. Борошняні страви
  2. Другі страви
  3. На решітках цієї печі готують такі страви, як
  4. Народні страви
  5. Перші страви
  6. Перші страви
  7. Перші страви
  8. Робота в групах (вчити вибирати страви до сніданку, обіду, полуденку та вечері)
  9. Смажені страви з птиці, дичини, кролика
  10. Солодкі страви
  11. Страви з борошна




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Інноваційні аспекти в технологіях кулінарної продукції з риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини | Обгрунтування умов, термінів зберігання та реалізації готової продукції; вимоги до якості готової продукції

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.