Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Технологічна схема яєчно-молочної суміші

 

 
Технологічна схема використання яєць для суфле *Примітка: жовтки готують як і для крему ванільного
2. Діагностика технологічних процесів виробництва десертів на підставі аналізу потенційних ризиків та визначення критичних точок контролю. Апаратурне оформлення процесів, управління технологічними процесами та якістю готової продукції  
 
Технологічна схема приготування киселів    
     

 

Технологічна схема желе з ягід    
Діагностика технологічних процесів приготування мусів 1-й варіант Ø Фруктово-ягідний сироп для мусів готують на желатині як і для желе. Ø Суміш охолоджують до 30–35° С і збивають до об’єму у 2–3 рази. Ø Розливають у форми і охолоджують. 2-й варіант Ø Муси можна готувати з манною крупою. Ø Попередньо підготовлену манну крупу всипають у киплячий фруктово-ягідний сироп, варять 15–20 хв до утворення однорідної консистенції. Ø Суміш охолоджують до 40–50° С. Ø Збивають, Ø Розливають у форми. Ø Охолоджують.    
Креми і збиті вершки Примітка: * Вершки частково можна замінити яєчно-молочною сумішшю    
Асортимент гарячих десертів Ø Суфле Ø Десерт з гарбуза Ø Соложеник вишневий Ø Чорнослив, фарширований сиром Ø Сливи в тісті Ø Класичний яблучний пай Ø Грінки з фруктами Ø Кільця з фруктами Ø Запіканки Ø Пудинг рисовий, манний, пшоняний      
Н/ф «Суфле плодове»
Випікання 12–15 хв


Читайте також:

  1. IV. Загальна схема поточного і підсумкового контролю та оцінювання знань студентів
  2. А). Схема с подвижным электродом-инструментом
  3. Аналіз суміші сухих солей (НДРС).
  4. Аналіз суміші, що містить осад.
  5. Б) Організаційна структура заняття (технологічна карта)
  6. Б) Організаційна структура заняття (технологічна карта)
  7. Баланс та загальна схема грунтоутворення
  8. Блок-схема алгоритму.
  9. Блок-схема Програма
  10. Види засобів КЗІ залежно від способу їхньої реалізації, їх характеристика. Типова загальна схема шифратору
  11. ВИХІДНИХ МАТЕРІАЛІВ ТА БЕТОННОЇ СУМІШІ
  12. Вкладання бетонної суміші.




Переглядів: 2569

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | Технологічна схема приготування солодкої страви «Суфле плодове»

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.