Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Технологічна схема приготування солодкої страви «Суфле плодове»

 

 

  Технологічна схема приготування страви «Банани смажені у тісті»

Асортимент заморожених десертів

  • Морозиво:

Ø м’яке, тверде, закалене.

Вершкові сорти: амаретто, ваніль, грецький горіх, крем-віски, кокос, мигдаль, карамель (крем-брюле).

Фруктові сорти – фруктовий лід – називають шербет або сорбе (сорбети), граніте.


Читайте також:

  1. IV. Загальна схема поточного і підсумкового контролю та оцінювання знань студентів
  2. А). Схема с подвижным электродом-инструментом
  3. Агрегати для приготування, навантаження та внесення добрив.
  4. Агрегати для приготування, навантаження та внесення добрив.
  5. Асортимент та діагностика приготування солянок
  6. Б) Організаційна структура заняття (технологічна карта)
  7. Б) Організаційна структура заняття (технологічна карта)
  8. Баланс та загальна схема грунтоутворення
  9. Барвники і барвні розчини. Приготування
  10. Блок-схема алгоритму.
  11. Блок-схема Програма
  12. Борошняні страви




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технологічна схема яєчно-молочної суміші | Спеціальні сорти морозива

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.