Студопедия
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Авто | Автоматизація | Архітектура | Астрономія | Аудит | Біологія | Будівництво | Бухгалтерія | Винахідництво | Виробництво | Військова справа | Генетика | Географія | Геологія | Господарство | Держава | Дім | Екологія | Економетрика | Економіка | Електроніка | Журналістика та ЗМІ | Зв'язок | Іноземні мови | Інформатика | Історія | Комп'ютери | Креслення | Кулінарія | Культура | Лексикологія | Література | Логіка | Маркетинг | Математика | Машинобудування | Медицина | Менеджмент | Метали і Зварювання | Механіка | Мистецтво | Музика | Населення | Освіта | Охорона безпеки життя | Охорона Праці | Педагогіка | Політика | Право | Програмування | Промисловість | Психологія | Радіо | Регилия | Соціологія | Спорт | Стандартизація | Технології | Торгівля | Туризм | Фізика | Фізіологія | Філософія | Фінанси | Хімія | Юриспунденкция

Смажені страви з птиці, дичини, кролика


Дата додавання: 2015-02-18; переглядів: 113| Порушення авторських прав


Птицю, дичину, кролика і вироби з січеного м’яса смажать основним способом у пароконвектоматі, на грилі або барбекю, у сотейнику та у фритюрі.


Читайте також:

  1. Борошняні страви
  2. Вивчення класифікації асортименту та оцінка свіжості м'яса птиці, яке реалізується в упаковці (проблемне лабораторне заняття)
  3. Другі страви
  4. На решітках цієї печі готують такі страви, як
  5. Напівфабрикати з птиці, дичини й кролика
  6. Напівфабрикати з птиці, дичини, кролика
  7. Народні страви
  8. Перші страви
  9. Перші страви
  10. Перші страви
  11. Правила перевезень тварин, птиці, бджіл
  12. Робота в групах (вчити вибирати страви до сніданку, обіду, полуденку та вечері)




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Напівфабрикати з птиці, дичини, кролика | Рекомендації щодо поліпшення органолептичних властивостей смаженої птиці

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.