Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






ВИРОБНИЦТВО ОВОЧЕВОЇ ІКРИ.

Овочева ікра являє собою суміш з подрібнених (протертих) обжарених та (або) уварених овочів чи їх суміші з додаванням томатної пасти (томатного пюре), солі, цукру, зелені та прянощів.

Асортимент. Ікру виробляють з патисонів, кабачків, баклажанів, гарбуза, буряка, цибулі.

 

Ікру виробляють 3-ма способами: Традиційним

Комбінованим

Уварюванням

які відрізняються між собою, в основному, підготовкою основної сировини.


Читайте також:

  1. II. Виробництво меду
  2. Автоматизація обліку витрат на виробництво засобами універсального програмного продукту
  3. Автоматизоване виробництво
  4. Аграрне виробництво громадських господарств
  5. Аграрне виробництво і його особливості
  6. Акти за формою Н – 5, Н – 1 та НПВ. Нещасні випадки пов’язані з виробництвом і не пов’язані з виробництвом.
  7. Аналіз загальної суми витрат на виробництво продукції.
  8. Аналітичний та синтетичний облік витрат на виробництво продукції
  9. Аудит витрат на виробництво продукції, виконання робіт, надання послуг
  10. Безчавунне виробництво сталі
  11. Біотехнологічне виробництво незамінних амінокислот
  12. Бітехнологічне виробництво ферментних препаратів




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ОБЖАРЮВАННЯ. | Традиційний спосіб.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.