Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВИРОБНИЦТВО ОВОЧЕВОЇ ІКРИ.

Овочева ікра являє собою суміш з подрібнених (протертих) обжарених та (або) уварених овочів чи їх суміші з додаванням томатної пасти (томатного пюре), солі, цукру, зелені та прянощів.

Асортимент. Ікру виробляють з патисонів, кабачків, баклажанів, гарбуза, буряка, цибулі.

 

Ікру виробляють 3-ма способами: Традиційним

Комбінованим

Уварюванням

які відрізняються між собою, в основному, підготовкою основної сировини.


Читайте також:

  1. II. Виробництво меду
  2. Автоматизація обліку витрат на виробництво засобами універсального програмного продукту
  3. Автоматизоване виробництво
  4. Аграрне виробництво громадських господарств
  5. Аграрне виробництво і його особливості
  6. Акти за формою Н – 5, Н – 1 та НПВ. Нещасні випадки пов’язані з виробництвом і не пов’язані з виробництвом.
  7. Аналіз загальної суми витрат на виробництво продукції.
  8. Аналітичний та синтетичний облік витрат на виробництво продукції
  9. Аудит витрат на виробництво продукції, виконання робіт, надання послуг
  10. Безчавунне виробництво сталі
  11. Біотехнологічне виробництво незамінних амінокислот
  12. Бітехнологічне виробництво ферментних препаратів




Переглядів: 1819

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ОБЖАРЮВАННЯ. | Традиційний спосіб.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.