Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






відгуку і рецензії на випускну кваліфікаційну роботу магістра

 

1. Відгук на випускну кваліфікаційну роботу магістра готується науковим керівником, а рецензія – провідним спеціалістом підприємства, установи, яка є об’єктом дослідження. Як правило, такими спеціалістами мають бути: начальник підприємства, головний інженер, а також спеціалісти відділів стандартизації, сертифікації та метрології. Відгук має бути завірено підписом наукового керівника, (а рецензія – підписом рецензента) з зазначенням їх П.І.Б і посади. Підпис рецензента засвідчується також гербовою печаткою підприємства (установи).

2. Відгук (рецензія) готується науковим керівником (рецензентом) у довільній формі. Обсяг їх повинен становити не менше 1 сторінки.

3. Відгук (рецензія) в обов’язковому порядку повинен містити такі відомості:

1) Актуальність теми, її теоретичне та практичне значення.

2) Відповідність теми завданню (згідно з наказом ректора ХНТУ).

3) Вказівки щодо об’єкта дослідження (відповідність його наказу; придатність для розгляду теми, доступність інформаційної бази та інші особливості об’єкта).

4) Оцінка структури (плану) випускної кваліфікаційної роботи магістра і висновок, наскільки план дозволяє розкрити тему.

5) Оцінка теоретичного рівня (високий, достатній, недостатній) роботи в цілому і кожного розділу зокрема.

6) Повнота розкриття основних питань теми із зазначенням невирішених, непоставлених або недостатньо розглянутих питань.

7) Характеристика джерел, які використані для написання випускної кваліфікаційної роботи магістра (нормативні документи, підручники і посібники, наукові розробки, періодика, видання інших країн та ін.).

8) Використання матеріалів підприємств та установ і, в першу чергу, об’єкта дослідження.

9) Наявність прикладів, розрахунків, аналізу, порівнянь у дипломній роботі.

10) Характеристика аналітичного рівня роботи: наскільки доцільною та глибокою є аналітична частина.

11) Використання і проведення порівняльного аналізу діяльності об’єкта досліджень та інших тотожних об’єктів як в Україні, так і за кордоном.

 

12) Наявність в дипломній роботі самостійних розробок і пропозицій автора з питань теми, які в обов’язковому порядку повинні бути обґрунтованими в дипломній роботі.

13) Ілюстративність випускної кваліфікаційної роботи магістра: наявність таблиць, рисунків (схем, діаграм).

14) Вказівки на недоліки і зауваження, які є у наукового керівника (рецензента) до роботи.

15) Відповідність вступу та висновків вимогам, які викладено в методичних порадах кафедри. При цьому у висновках повинні міститися пропозиції щодо покращення діяльності відповідно до теми з обов’язковим зазначенням сторінок роботи, де вони обґрунтовані.

16) Наявність та правильність оформлення матеріалів, пов’язаних з використанням в роботі комп’ютерної техніки.

17) Відповідність оформлення роботи вимогам до випускної кваліфікаційної роботи магістра, стандартам та правилам.

18) Оцінка повноти та правильності складання списку використаних джерел. Довідково в випускній кваліфікаційній роботі магістра повинно бути не менше 30 джерел.

19) Правильність складання додатків до роботи.

20) Загальна оцінка роботи із зазначенням оцінки, на яку вона написана, і відповідності її вимогам до випускної кваліфікаційної роботи магістра за спеціальністю «Переробка, стандартизація і сертифікація продукції легкої промисловості» та за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація», а також з рекомендацією до захисту в ДЕК.

 

 
 


Читайте також:

  1. АДАПТОВАНА ДО РИНКУ СИСТЕМА ФОРМУВАННЯ (НАБОРУ) ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ ПЕРСОНАЛУ. ВІДБІР ТА НАЙМАННЯ НА РОБОТУ ПРАЦІВНИКІВ ФІРМИ
  2. Аналіз юридичних складів злочинів, що пов’язані з порушенням чинних на транспорті правил та в пошкоджені магістральних трубопроводів
  3. Апроксимуючий поліном функції відгуку
  4. Архіви судових установ. Магістратські архіви
  5. Балів – за роботу на семінарському занятті.
  6. ВИБІР І ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТЕМИ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ МАГІСТРА
  7. Види переведення на іншу роботу
  8. Виконати самостійну роботу.
  9. Виміри магістральних кабелів
  10. Вимоги до знань і умінь магістрантів
  11. Випробування і запускання в роботу котельних агрегатів
  12. Випробування при прийнятті на роботу




Переглядів: 1708

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.