Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






На курсову роботу студенту

________________________________________________________________________________

(ПІП)

Тема: «Організація надання послуг з кейтерингу»

1. Зміст розрахунково-пояснювальної записки (перелік питань, які підлягають розгляду):

Вступ

І. Теоретичне обґрунтування проблеми дослідження.

1.1. Види кейтерингу та номенклатура послуг споживачам.

1.2. Особливості організації надання послуг з кейтерингу.

1.3. Організаційно-правове регулювання послуг з кейтерингу.

ІІ. Дослідження організації надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства.

2.1. Дослідження змісту пропозиції послуг з кейтерингу в досліджуваному ЗРГ.

2.2. Аналіз використання ресурсів при наданні послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства.

2.3. Дослідження ефективності процесів надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства.

ІІІ. Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства.

3.1. Пропозиції щодо раціонального використання ресурсів досліджуваного ЗРГ для організації надання послуг з кейтерингу.

3.2. Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства.

Висновки і пропозиції

Використані літературні джерела

 

2. Перелік графічного матеріалу: проект пропозиції послуги, моделювання розміщення столів, розрахунки матеріально-технічного забезпечення, таблиці, графіки, рисунки.

 

3. Термін виконання курсової роботи: з «___»_______ до «__»________201__р.

 

4. Завдання отримав ______________ __________

(ПІП студента) (підпис)

5. Завдання видав _______________ __________

(ПІП керівника) (підпис)


Додаток Д. 10

Зразок оформлення завдання на курсову роботу

Дисципліна «Організація ресторанного господарства»

 

ЗАВДАННЯ




Переглядів: 389

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
На курсову роботу студенту | На курсову роботу студенту

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.