Студопедия
Контакти
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Авто | Автоматизація | Архітектура | Астрономія | Аудит | Біологія | Будівництво | Бухгалтерія | Винахідництво | Виробництво | Військова справа | Генетика | Географія | Геологія | Господарство | Держава | Дім | Екологія | Економетрика | Економіка | Електроніка | Журналістика та ЗМІ | Зв'язок | Іноземні мови | Інформатика | Історія | Комп'ютери | Креслення | Кулінарія | Культура | Лексикологія | Література | Логіка | Маркетинг | Математика | Машинобудування | Медицина | Менеджмент | Метали і Зварювання | Механіка | Мистецтво | Музика | Населення | Освіта | Охорона безпеки життя | Охорона Праці | Педагогіка | Політика | Право | Програмування | Промисловість | Психологія | Радіо | Регилия | Соціологія | Спорт | Стандартизація | Технології | Торгівля | Туризм | Фізика | Фізіологія | Філософія | Фінанси | Хімія | Юриспунденкция

Технічна характеристика основного технологічного обладнання

Технічна характеристика складається з визначення продуктивності, габаритних розмірів, конструктивних особливостей основного технологічного обладнання. Для ілюстрації текстового матеріалу необхідно привести спрощену схему або ескіз технологічного обладнання.

 

 

ЗРАЗОК

Основним технологічним обладнанням є скловарна піч безперервної дії.

Для вироблення виробів зі скла з різними заданими властивостями, слугують скловарні печі різних типів, що відрізняються по конструкції, продуктивності та режиму роботи.

Скловарна піч – основний агрегат скляного виробництва. У ній протікають процеси теплової обробки сировинних матеріалів, отримання скломаси і вироблення з неї склотари.

Таблиця 1.2 – Параметри печі №1

Параметри Одиниці вимірювання Значення
Загальна площа печі м² 60
Площа варильної частини м² 56
Площа робочої частини м² 15
Глибина варильного басейну мм 900
Глибина виробничого каналу мм 500
Проток: довжина/висота/ширина мм 1200/300/600
Рівень скломаси в басейні мм 75±1
Продуктивність печі т/добу 60-66
Тиск у варильній та робочій частині Па 1 – 3
Паливо м3/год Природний газ

 

 

ОСНОВНА ЧАСТИНА

Характеристика технологічного об’єкта з точки зору автоматизації

Використовуючи статичні та динамічні властивості і характеристики об’єкта, вибрати параметри регулювання та канали регулюючих дії; вибрати параметри контролю, сигналізації, захисту. Визначити основну задачу керування об’єктом.

 

ЗРАЗОК

Питання автоматизації дуже гостро стоїть на сьогоднішній день. В умовах жорсткої конкуренції виграє той, хто має більш досконале обладнання. При використанні автоматики підвищується якість продукції, продуктивність праці, підвищується безпека працівників та зменшуються втрати. На цей час автоматизована незначна частина обладнання, а саме: важення сировинних матеріалів, змішування компонентів шихти, робота завантажувачів шихти на обох печах нагляд за параметрами скловарної печі, температурний режим відпалу пляшок.



Интернет реклама УБС

……………………………………………………………………………………….

Автоматичне регулювання температури скломаси рівній 1300-1500°С, виконується шляхом управління подачі газу на пальники. Керуючий сигнал виробляється в результаті обробки даних, що потрапляє від датчиків: температури та витрати газу на виконавчій механізм, що управляє заслінкою подачі газу на пальники.

Автоматична система регулювання температури повинна забезпечувати задану точність регулювання, мати високу надійність, знизити витрату теплоносія і забезпечити отримання скломаси заданої якості для виготовлення конкретної продукції.

 

Загрузка...



<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Стислий опис технологічного процесу | Обґрунтування прийнятих в проекті технічних рішень

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.