Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВИКЛАДАЧ: Чабаненко М.В.

ДИДАКТИЧНІ МАТЕРІАЛИ

ЩОДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ

«ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ»

 

Викладач спеціаліст: Чабаненко М.В.

 

Розглянуто та ухвалено

Цикловою комісією «Природничих

дисциплін і ТХ»

Протокол №__від_______ 2013 р.

Голова комісії __________Т.О. Шевцова

Дніпропетровськ


ПРИЗНАЧЕННЯ МЕТОДИЧНОЇ РОЗРОБКИ

 

Надані матеріали призначені для написання курсової роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», яка є самостійним дослідженням і передбачає закріплення одержаних теоретичних знань з курсу, використання практичних навичок шляхом участі у науковій роботі, глибокого вивчення літературних джерел, аналізу існуючих та інноваційних технологій, вивчення характеристик нової сировини та нових кулінарних прийомів, набуття навичок із питань планування обробки даних, одержаних під час досліджень та розроблення технологічної документації.

Дані рекомендації та навчальна література надаються студентам в електронному вигляді, що дозволяє чітко організувати роботу з дисципліни.

Пропонована методика опрацювання навчального матеріалу забезпечує розвиток пізнавальної активності студентів, професійну спрямованість і інтеграцію у повсякденне життя.

ВИКЛАДАЧ: Чабаненко М.В.

 

 


 

ЗМІСТ

 

1. Передмова

2. Послідовність виконання курсової роботи

3. Дидактичні матеріали до кожного розділу роботи

4. Список літератури

5. Додатки

 

 


Передмова

 

Дидактичні матеріали складено у відповідності до програми для студентів спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» денної форми навчання.

Навчання молодших спеціалістів передбачає написання курсової роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції».

Мета даних матеріалів – організувати та направити в потрібному напрямку роботу студентів, частково ознайомити з літературою, з’ясувати сучасний стан питань, правильно спрямувати свої дослідження, розкрити актуальність обраної теми.

Мета курсової роботи – поглибити, систематизувати, закріпити і розширити фундаментальні теоретичні та практичні знання з дисципліни; виробити вміння використовувати теоретичні знання на практиці і опрацьовувати спеціальну літературу та довідкові видання тощо; здобути навички щодо проведення експериментальних досліджень, аналізу отриманих результатів і їх узагальнення; надання допомоги при розробленні технологічної документації.

Курсова робота виконується у такій послідовності:

1. Вибір теми та затвердження завдань з курсової роботи.

2. Огляд літератури з теми, визначення мети та завдань досліджень.

3. Опрацювання літератури за темою і вибір напрямків досліджень.

4. Експериментальна частина.

5. Розроблення нормативної документації на нові вироби.

6. Відпрацювання рецептур нових страв.

7. Висновки та рекомендації.

Мета дидактичних матеріалів – допомогти студентам закріпити знання теоретичних основ і придбати практичні навички в галузях виготовлення, контролю якості та зберігання харчової продукції.

 


Послідовність виконання курсової роботи

 

№ з/п Розділ Об’єм, %
Титульний аркуш  
Завдання  
Зміст  
Вступ
I розділ. Огляд літератури
II розділ. Експериментальна частина.
Висновки
Літературні джерела  
Додатки  

 

 

Вступ

Завдання розділу:

1. Обгрунтування актуальності обраної теми.

2. Мета і зміст поставлених завдань.

3. Обєкт і предмет досліджень.

4. Сутність та глибина вивчення досліджуваної проблеми.

5. Важливість отриманих результатів.

Теоретичні положення:

Метою виконання курсової роботи є попереднє всебічне обгрунтування доцільності розробки нового продукту (його рецептурного складу та/або технологічного процессу виробництва, реалізації, тимчасового зберігання).

Відправною точкою для створення нового продукту, в залежності від мети, можуть бути вимоги до кулінарної продукції певного закладу ресторанного господарства, вимоги ринку, необхідність переробки конкретного виду вихідної сировини у конкурентоспроможну продукцію з урахуванням концепції підприємства.

Необхідно здійснити первинний пошук та аналітичну обробку матеріалу, який стане у нагоді під час обрання та формування ідеї продукту. Для пошуку інформації можна звернутися до періодичних фахових видань, підручників, пошукових електронних мереж, патентної літератури тощо.

 

 




Переглядів: 436

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Задача 15. Исследовать функцию и построить её график | I розділ. Огляд літератури

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.