Студопедия
Контакти
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Авто | Автоматизація | Архітектура | Астрономія | Аудит | Біологія | Будівництво | Бухгалтерія | Винахідництво | Виробництво | Військова справа | Генетика | Географія | Геологія | Господарство | Держава | Дім | Екологія | Економетрика | Економіка | Електроніка | Журналістика та ЗМІ | Зв'язок | Іноземні мови | Інформатика | Історія | Комп'ютери | Креслення | Кулінарія | Культура | Лексикологія | Література | Логіка | Маркетинг | Математика | Машинобудування | Медицина | Менеджмент | Метали і Зварювання | Механіка | Мистецтво | Музика | Населення | Освіта | Охорона безпеки життя | Охорона Праці | Педагогіка | Політика | Право | Програмування | Промисловість | Психологія | Радіо | Регилия | Соціологія | Спорт | Стандартизація | Технології | Торгівля | Туризм | Фізика | Фізіологія | Філософія | Фінанси | Хімія | Юриспунденкция

Новорічний салат «Кедрова шишка»

Цей салат так гармоніює з новорічною ялинкою, що повинен бути на Новорічному столі.

Новорічний салат «Кедрова шишка»

Інгредієнти

· 300 г вершкового сиру;

· 50 г кедроввих горішків;

· 200 г відвареного курячого філе;

· 20 г зелені кропу або фенхеля;

· 50 г майонезу для заправки;

· часник і сіль за смаком;

· мигдаль для прикраси;

· для гарніру – крекери зі смаком бекону.

Приготування

Сир збити у блендері з дрібно нарізаним кропом, часником і майонезом. Збити до однорідної консистенції.

Філе курки нарізати невеликими кубиками. Пряну сирно-майонезну масу змішати з куркою, додати подрібнені кедрові горішки, посолити за смаком.

Читай також: Новорічні десерти

Викладаємо салат на блюдо у формі кедрового горіха. Прикрасити мигдалем, а з гілочок кропу або фенхеля виробити кедрову гілочку.

Навколо шишки викласти крекери. Краса!

 

Загрузка...



<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приготування | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.