Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Салат овочевий з м'ясним асорті

шинка - 80—100 г
язик варений - 80 г
курка варена - 80 г м'якоті
огірки консервовані - 1 шт.
помідори - 1 шт.
яблука - 1 шт.
перець солодкий - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 2 головки
заправка салатна - 5 ст. ложок
зелень кропу
маслини
листя зеленого салату

Шинку, язик і м'якоть курки нарізуйте дрібними кубиками, огірок і помідор — часточками, солодкий перець і яблуко — соломкою, цибулю — півкільцями.

З'єднайте підготовлені продукти, залийте салатною заправкою і перемішайте.

Викладете в салатник, що вистилає листям зеленого салату.

Оформите салат маслинами, зеленню.

 

Салат "Цезар"

 

Качан пекінської капусти,хліб сірий змішаний (український) 3-4 скибочки,бекон копчений 300 г, майонез 4 ст.л.,олія рослинна 4 ст.л., сік половини лимона, сирий пармезан 300г.

Капусту порізати великими шматками, можна порвати руками.Бекон порізати соломкою і обсмажити до золотистої скориночки.Хліб порізати соломкою і обсмажити в жирі від бекону.У капусту додати обсмажені сухарі і бекон, перемішати.Соус:змішати рослинну олію, майонез і сік лимона до рідкої консистенції. Вилити в соусник.Сир натерти на дрібній терці, подати на окремій тарілці. Салат розкласти по тарілках, гарненько полити соусом і густо посипати сиром




Переглядів: 769

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Пікантні крабові кульки | Салат Французький

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.