Студопедия
Контакти
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Які склади використовують для зберігання і складської роботи практично всіх продовольчих і непродовольчих товарів?

1. Універсальні

 

161. Одна з основних комерційних функцій оптових підприємств – це:

1. Оптова закупівля товарів

 

162. Потрібну ємкість сховищ загальнотоварних складів визначають за формулою:

1.

163. Склади, що приймають, зберігають і відпускають товари однієї групи називаються:

1. Спеціалізованими

 

164. Під час управління комерційною діяльністю виконуються функції процесу управління:

1. Планування, організація, облік та контроль

165. Розрахунковий коефіцієнт заповнення кубатури складу товару за штабельного зберігання непродовольчих товарів складає:

1. 0,4–0,5

 

166. За своєю організаційно-правовою формою державними, муніципальними, акціонерними та приватними можуть бути:

1. Магазини-склади

 

167. Площу приміщення для зберігання запасу товару визначають за формулою:

1. Пз = Нп × Зв

 




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
За якою формулою визначається площа експедицій (експедиційна площа) з приймання товарів? | Як називаються склади, що на своїй площі розміщують товари різних груп, які входять до споживчого комплексу?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.