МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Який продукт отримують збиванням вивареного фруктово-ягідного пюре з цукром та яєчним білком з драглеутворювачем?1. Пастильні вироби 47. Продукт, отриманий із цілих або розрізаних на шматки фруктів, ягід, деяких овочів, уварених у цукровому або цукрово-патоковому сиропі: 2. Цукати
48. На сорти вищий, екстра та перший поділяють: 3. Варення 49. Уварюванням фруктів і ягід у цукровому сиропі отримують продукт з м’якими, часом розварюваними плодами, які не відокремлюються від сиропу і мають назву: 2. Джем 50. На основі цукру і патоки, з додаванням кислоти, барвників та ароматизаторів готують: 3. Карамельну масу 51. Ніжна, дрібнокристалічна маса, яку виготовляють збиванням цукру і патоки, слугує основою начинки карамелі: 1. Помадкової 52. Тривалість зберігання льодяникової карамелі залежить від: 3. Вологості карамелі 53. Харчова цінність шоколадних бобів у шоколадному виробництві залежить від вмісту: 1. Какао-масла і білків 54. Розмелюванням какао-крупки отримують: 3. Какао терте Що з перерахованого не належить до шоколаду з начинками? 4. Шоколадні цукерки Який шоколад найменш стійкий під час зберігання? 2. Без добавок 57. Пралінові цукрові маси – це тонкоподрібнена суміш, до складу якої не входить: 4. Крохмал 58. Уварюванням згущеного молока, цукру, патоки і жиру отримують маси: 2. Ірисні 59. Вироби з приємним солодким смаком, ароматом прянощів, порівняно м’якою консистенцією: 4. Пряники 60. Які види тортів і тістечок можна зберігати за температури 2–60С не більше 6-и годин? 3. Із заварним кремом і збитими вершками 61. Головними ознаками для виробництва одягу прийнято: 2. Розмір, повнота, зріст 62. За статево-віковими ознаками одяг поділяють на: 2. Чоловічий, дитячий, жіночий
63. Повнота характеризує тип тіла людини за: 1. Віковими змінами фігури
64. Для визначення розміру новонароджених дітей необхідно враховувати: 3. Зріст, обхват грудей
Якому розміру в Україні та країнах СНД відповідає міжнародне позначення М? 2. 44
66. Довжина стопи в міліметрах – це: 1. Розмір взуття
67. Конкретний виріб, якому властиві індивідуальні ознаки конструкції, матеріалів та оформлення – це: 2. Модель взуття
68. Взуття, яке попереджає розвиток патологічних відхилень і змін – це: 1. Профілактичне 69. Тонка високоякісна шкіра для виготовлення модельного взуття із шкур кіз хромового метода дублення – це: 4. Шевро
70. Дуже м’яка шкіра із шкур оленів – це: 2. Замша
71. Основною розмірною ознакою взуття є: 1. Довжина
72. Дюймова система позначення розміру – це: 2. Англійська
71. Папір туалетний відносять до: 2. Виробів з паперу та картону
72. Чорнило відносять до: 3. Приладдя для письма
|
||||||||
|