Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Який продукт отримують збиванням вивареного фруктово-ягідного пюре з цукром та яєчним білком з драглеутворювачем?

1. Пастильні вироби

47. Продукт, отриманий із цілих або розрізаних на шматки фруктів, ягід, деяких овочів, уварених у цукровому або цукрово-патоковому сиропі:

2. Цукати

 

48. На сорти вищий, екстра та перший поділяють:

3. Варення

49. Уварюванням фруктів і ягід у цукровому сиропі отримують продукт з м’якими, часом розварюваними плодами, які не відокремлюються від сиропу і мають назву:

2. Джем

50. На основі цукру і патоки, з додаванням кислоти, барвників та ароматизаторів готують:

3. Карамельну масу

51. Ніжна, дрібнокристалічна маса, яку виготовляють збиванням цукру і патоки, слугує основою начинки карамелі:

1. Помадкової

52. Тривалість зберігання льодяникової карамелі залежить від:

3. Вологості карамелі

53. Харчова цінність шоколадних бобів у шоколадному виробництві залежить від вмісту:

1. Какао-масла і білків

54. Розмелюванням какао-крупки отримують:

3. Какао терте

Що з перерахованого не належить до шоколаду з начинками?

4. Шоколадні цукерки

Який шоколад найменш стійкий під час зберігання?

2. Без добавок

57. Пралінові цукрові маси – це тонкоподрібнена суміш, до складу якої не входить:

4. Крохмал

58. Уварюванням згущеного молока, цукру, патоки і жиру отримують маси:

2. Ірисні

59. Вироби з приємним солодким смаком, ароматом прянощів, порівняно м’якою консистенцією:

4. Пряники

60. Які види тортів і тістечок можна зберігати за температури 2–60С не більше 6-и годин?

3. Із заварним кремом і збитими вершками

61. Головними ознаками для виробництва одягу прийнято:

2. Розмір, повнота, зріст

62. За статево-віковими ознаками одяг поділяють на:

2. Чоловічий, дитячий, жіночий

 

63. Повнота характеризує тип тіла людини за:

1. Віковими змінами фігури

 

64. Для визначення розміру новонароджених дітей необхідно враховувати:

3. Зріст, обхват грудей

 

Якому розміру в Україні та країнах СНД відповідає міжнародне позначення М?

2. 44

 

66. Довжина стопи в міліметрах – це:

1. Розмір взуття

 

67. Конкретний виріб, якому властиві індивідуальні ознаки конструкції, матеріалів та оформлення – це:

2. Модель взуття

 

68. Взуття, яке попереджає розвиток патологічних відхилень і змін – це:

1. Профілактичне

69. Тонка високоякісна шкіра для виготовлення модельного взуття із шкур кіз хромового метода дублення – це:

4. Шевро

 

70. Дуже м’яка шкіра із шкур оленів – це:

2. Замша

 

71. Основною розмірною ознакою взуття є:

1. Довжина

 

72. Дюймова система позначення розміру – це:

2. Англійська

 

71. Папір туалетний відносять до:

2. Виробів з паперу та картону

 

72. Чорнило відносять до:

3. Приладдя для письма

 




Переглядів: 1431

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Що з перерахованого не є сировиною для виготовлення скла? | Скільки відсотків жиру міститься в бутербродних брускових маргаринах?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.