Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Яку шкіру не поділяють за призначенням?

3. Хромову

 

133. Механічні властивості матеріалів – це:

1. Міцність, твердість

 

134. Інтегральний показник якості характеризує:

3. Відношення сумарного кінцевого ефекту від експлуатації до сумарних витрат на виготовлення товару

 

135. Групова номенклатура промислових товарів, що застосовуються в сільськогосподарському виробництві, включає:

2. 24 групи

 

136. Термін зберігання і реалізації живої риби в осінньо-зимовий період:

1.48 годин

Що не відноситься до основних показників номенклатури продукції?

2. Естетичність

 

138. Товарний асортимент – це:

1. Набір однойменної продукції, конкретизований назвами, видами, ґатунками, розмірами, артикулами

 

139. Насиченість асортименту:

3. Загальна кількість товарів

 

140. Широта асортименту:

1. Чисельна оцінка різноманітності продукції

 

141. Стандартизація в перекладі з англійської – це:

1. Норма, зразок

142. Кількість товарних груп, що входять в асортиментний перелік роздрібного торговельного підприємства визначає:

1. Широту асортименту

 

143. Для покращення кольору майбутньої ковбаси виробники додають у рецептуру:

1. Нітрит натрію

 

144. Подрібнення зерна в борошно здійснюється в:

2. Два етапи

 

145. Вуглеводи і жири засвоюються на:

4. 90%

 

146. Залежно від технології виготовлення борошно пшеничне поділяють на сорти:

4. Вищий, перший, другий, оббивне

 

147. Найпоширенішим видом борошна є:

2. Пшеничне

 

148. Розрізняють такі види повторного помелу:

4. Низький та високий

 

149. Забійний вихід – це:

2. Відношення забійної маси туші до приймальної живої маси худоби

 

150. Під час вживання м’яса потреба в білку задовольняється на:

1. 27%

 

151.Телят у віці від 14 діб до 3 місяців відносять до категорії:

3. ІV




Переглядів: 667

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Що з перерахованого не відносять до олійних культур? | До якої категорії відносять поросят молочних живою вагою до 8 кілограмів?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.