МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Яку шкіру не поділяють за призначенням?3. Хромову
133. Механічні властивості матеріалів – це: 1. Міцність, твердість
134. Інтегральний показник якості характеризує: 3. Відношення сумарного кінцевого ефекту від експлуатації до сумарних витрат на виготовлення товару
135. Групова номенклатура промислових товарів, що застосовуються в сільськогосподарському виробництві, включає: 2. 24 групи
136. Термін зберігання і реалізації живої риби в осінньо-зимовий період: 1.48 годин Що не відноситься до основних показників номенклатури продукції? 2. Естетичність
138. Товарний асортимент – це: 1. Набір однойменної продукції, конкретизований назвами, видами, ґатунками, розмірами, артикулами
139. Насиченість асортименту: 3. Загальна кількість товарів
140. Широта асортименту: 1. Чисельна оцінка різноманітності продукції
141. Стандартизація в перекладі з англійської – це: 1. Норма, зразок 142. Кількість товарних груп, що входять в асортиментний перелік роздрібного торговельного підприємства визначає: 1. Широту асортименту
143. Для покращення кольору майбутньої ковбаси виробники додають у рецептуру: 1. Нітрит натрію
144. Подрібнення зерна в борошно здійснюється в: 2. Два етапи
145. Вуглеводи і жири засвоюються на: 4. 90%
146. Залежно від технології виготовлення борошно пшеничне поділяють на сорти: 4. Вищий, перший, другий, оббивне
147. Найпоширенішим видом борошна є: 2. Пшеничне
148. Розрізняють такі види повторного помелу: 4. Низький та високий
149. Забійний вихід – це: 2. Відношення забійної маси туші до приймальної живої маси худоби
150. Під час вживання м’яса потреба в білку задовольняється на: 1. 27%
151.Телят у віці від 14 діб до 3 місяців відносять до категорії: 3. ІV
|
||||||||
|