Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Які ягоди належать до справжніх?

1. Виноград, смородина, журавлина, агрус

 

193. Посилення солодкого смаку, гігроскопічність і зниження схильності меду до кристалізації зумовлено підвищенням вмісту:

2. Фруктози

 

194. Мед, що має золотистий відтінок, приємний терпкуватий смак, слабкий аромат належить до:

3. Соняшникового

 

195. Напівфабрикат, який отримують збиванням масла, яєць та інших продуктів з цукром, внаслідок чого він набуває пухкої піноподібної консистенції:

3. Крем

 

Яка група тортів має пухку, легку консистенцію?

2. Бісквітні

 

197. Безбарвна легкорухома рідина з характерним алкогольним запахом і пекучим смаком – це:

4. Етиловий спирт

 

198. Водно-спиртову суміш у виробництві називають:

3. Сортівкою

 

199. Безбарвні напої, насичені ароматом, м’які і приємні на смак належать до:

3. Горілок особливих

 

200. Міцний алкогольний напій, який отримують зброджуванням продуктів переробки цукрової тростини з подальшою перегонкою браги і витримуванням спирту в дубових бочках:

2. Ром

 

201. Напій міцністю 40–45% , виготовлений з морсу на ягодах ялівцю:

1. Настоянка міцна

 

202. Вина, що мають колір від світло-солом’яного до темно-золотистого з різними відтінками, легкий смак, аромат, містять 9–13% об. спирту належать до:

2. Білих столових

 

Яка олія під час зберігання може втрачати товарний вигляд (помутніння, осад)?

4. Нерафінована

 




Переглядів: 868

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
До якої категорії відносять поросят молочних живою вагою до 8 кілограмів? | Яка олія має найбільшу біологічну цінність?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.