Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Яка олія має найбільшу біологічну цінність?

1. Нерафінована

205. Що станеться з олією соняшниковою нерафінованою, яка довго зберігається за температури 0…–10С?

4. Загусне, помутніє

 

206. За чистотою молоко поділяють на такі групи:

1. Перша, друга, третя

 

207. Основним білком і цукром коров’ячого молока є:

3. Білок казеїн, цукор лактоза

 

208. Енергетична цінність питного молока коливається в межах ккал/100 г:

4. 30–80

 

209. За способом теплової обробки питне молоко поділяють на:

2. Пастеризоване, суперпастеризоване, стерилізоване, суперстерилізоване, пря­жене

 

210. У вітамінізоване молоко додають таку кількість вітаміну С, г/т:

3. 110

211. Оптимальна температура для зберігання пастеризованого і пряженого молока та пастеризованих вершків:

4.(4±2)0С

212. До складу заквасок, які використовують для виготовлення кисломолочних напоїв, входять:

3. Молочнокислі стрептококи, молочнокислі палички, болгарська і ацидофільні палички, кефірні грибки, дріжджі на лактозу

 

213. Основна сировина для виготовлення сметани:

1. Вершки з вмістом жиру від 10 до 25%

 

214. Світло-кремовий колір ряжанки визначається:

2. Високотемпературною обробкою молока

 

215. Згірклість кисломолочних продуктів є наслідком:

3. Окислення жиру

216. До молочних консервів належать:

4. Згущені і стерилізовані молоко та вершки

 

217. Вершкове масло за якістю поділяють на товарні сорти:

4. Не поділяють

 

218. М’ясо інтенсивного червоного кольору із свіжим вираженим ароматом і мармуровістю, ніжною консистенцією відповідає:

3. Яловичині

 




Переглядів: 757

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Які ягоди належать до справжніх? | У якій категорії свинини на поперечному розрізі грудинки на рівні між шостим і сьомим ребрами повинно бути не менше двох прошарків м’язової тканини?

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.