Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Структура навчальної дисципліни

Назви змістових модулів і тем Кількість годин
денна форма Заочна форма
усього у тому числі усього у тому числі
л с п інд с.р. л с п інд с.р.
Модуль 1
Змістовий модуль 1. Історія розвитку готельного господарства України та світу. Типізація засобів розміщення.
Тема 1. Історія розвитку світового готельного господарства. - - - - -
Тема 2.Історія розвитку готельного господарства України. - - - - -
Тема 3. Нормативно – правове регулювання готельної індустрії. - 6.5 0.5 - - -
Тема 4. Фактори, що впливають на типізацію готельного господарства. - - - 6.5 0.5 - - -
Тема 5. Характеристика основних типів засобів розміщення. - - -
Тема 6. Характеристика підприємств готельного господарства для відпочинку. - - 8.5 0.5 - - -
Тема 7. Характеристика лікувально-оздоровчих підприємств готельного господарства. - - 6.5 0.5 - - -
Разом за змістовим модулем 1 - - -

 

 

Змістовий модуль 2. Класифікація підприємств готельного господарства України та зарубіжних країн. Організація приміщень підприємств готельного господарства.
Тема 8. Сучасний підхід до класифікації підприємств готельного господарства.   - - - -
Тема 9. Класифікація підприємств готельного господарства України. - - -
Тема 10. Функціональна організація приміщень підприємств готельного господарства. - - 6.5 0.5 - - -
Тема 11. Організація приміщень житлової групи. - 8.5 0.5 - - -
Тема 12. Організація нежитлових груп приміщень підприємства готельного господарства. - - - 6.5 0.5 - - -
Тема 13. Архітектура та інтер’єр у готельному господарстві. - - - 6.5 0.5 - - -
Тема 14. Основні складові формування сучасного інтер’єру підприємств готельного господарства. - - - 6.5 0.5 - - -
Тема 15. Кольори в інтер’єрі. - - 6.5 0.5 - - -
Тема 16. Технологія прибиральних робіт навколишньої території і вестибюльної групи приміщень. - - - 6.5 0.5 - - -
Тема 17. Технологія прибиральних робіт у житлових групах приміщень. - - 6.5 0.5 - - -
Разом за змістовим модулем 2   - -
Разом 4 семестр - - -
Змістовий модуль 3. Організація обслуговування споживачів готельних послуг. Організація допоміжних служб, цехів та обслуговуючих господарств. Організація праці в готельному господарстві.
Тема 18. Сутність послуг гостинності в готельному господарстві.     4.5 0.5      
Тема 19.Технологія прийому та розміщення туристів у засобах розміщення       2.5 0.5      
Тема 20. Організація роботи служби прийому і розміщення та обслуговування      
Тема 21. Організація обслуговування на житлових поверхах.     4.5 0.5      
Тема 22. Організація надання додаткових послуг у підприємстві готельного господарства.   8.5 0.5   -  
Тема 23. Організація інформаційного обслуговування в підприємстві готельного господарства.       6.5 0.5      
Тема 24. Культура обслуговування в готельному господарстві.        
Тема 25. Організація продовольчого і матеріально – технічного постачання в готельному господарстві.     4.5 0.5      
Тема 26. Організація складського і тарного господарства.       4.5 0.5      
Тема 27. Організація роботи обслуговуючих господарств     8.5 0.5      
Тема 28. Організація санітарно – технічного й інженерно – технічного обслуговування в готельному господарстві.       8.5 0.5      
Тема 29. Особливості організації праці на підприємстві готельного господарства.       6.5 0.5      
Тема 30. Робочий час працівників підприємства готельного господарства. Методи вивчення робочого часу.       6.5 0.5      
Тема 31. Раціональна організація праці робітників підприємства готельного господарства.   8.5 0.5      
Разом за змістовим модулем 3 - - -
Всього - - -



Переглядів: 315

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Програма навчальної дисципліни | Теми семінарських занять

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.