1. Скласти інструкцію зі збору, сушіння та зберігання сировини, теоретично обгрунтувати кожний етап і дати рекомендації по зберіганню від знищення та поновлення даної рослини. Вказати можливі домішки, описати діагностичні морфологічні ознаки сировини та її хімічний склад:
1.1. цикорій дикий
1.2. підбіл звичайний
1.3. алтея лікарська
1.4. ехінацея пурпурна
1.5. шипшина собача
1.6. чорна смородина
1.7. горобина звичайна
1.8. нагідки лікарські
1.9. кропива дводомна
1.10. калина звичайна
1.11. грицики звичайні
1.12. оман високий
1.13. обліпиха крушиновидна
1.14. первоцвіт весняний
1.15. подорожник блошиний
1.16. подорожник великий
1.17. бобівник трилистий
1.18. золототисячник зонтичний
1.19. кульбаба лікарська
1.20. меліса лікарська
1.21. кукурудза звичайна
1.22. коріандр посівний
1.23. лаванда колоскова
1.24. м’ята перцева
1.25. материнка звичайна
1.26. евкаліпт попелястий
1.27. бадан товстолистий
1.28. льон звичайний
1.29. валеріана лікарська
1.30. ромашка лікарська
1.31. багно звичайне
1.32. арніка гірська
1.33. м’ята перцева
1.34. полин гіркий
1.35. деревій звичайний
1.36. аїр тростинний
1.37. аніс звичайний
1.38. фенхель звичайний
1.39. чебрець плазкий
1.40. шавлія лікарська
1.41. солодка гола
1.42. синюха голуба
1.43. строфант Комбе
1.44. ялівець звичайний
1.45. хміль звичайний
1.46. наперстянка пурпурова
1.47. наперстянка великоквіткова
1.48. астрагал шертистоквітковий
1.49. горицвіт весняний
1.50. конвалія травнева
1.51. жовтушник сіруватий
2. Ідентифікувати ЛРС на основі мікроскопічного аналізу, вказати українські та латинські назви сировини, рослини та родини, вказати основні діагностичні ознаки, за якими проводиться ідентифікація, застосування ЛРС: