Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Крупи, макаронні вироби, борошно.

Кондитерські вироби і мед.

Хліб і хлібобулочні вироби.

Особливості продажу окремих груп товарів.

1. Для збереження якості хліба та хлібобулочних виробів суб¢єкт господарювання оснащує приміщення спеціальним обладнанням та основним інвентарем.

2. Забороняється перевантажувати хліб та хлібобулочні вироби з лотків у ящики, корзини навалом.

3. Суб¢єкт господарювання протягом усього робочого дня повинен забезпечити безперебійний продаж хліба та хлібобулочних виробів.

4. Забороняється продаж хліба з наявністю плісені, сторонніх домішок, блідою або підгорілою шкоринкою.

5. У разі відпуску хліба та хлібобулочних виробів продавцем, а також у разі самостійного відбору виробів покупцями необхідно користуватися щипцями, ложечками, лопатками.

6. Суб¢єкти господарювання, які здійснюють продаж хліба та хлібобулочних виробів, можуть додатково продавати у відокремлених місцях інші продовольчі товари.

1. Забороняється зберігання кондитерських виробів поруч з товарами, які передають вологу або мають специфічний запах.

2. Терміни та умови реалізації кондитерських виробів повинні відповідати вимогам нормативних документів.

3. Перед подачею кондитерських виробів до торговельного залу перевіряють їх якість, наявність необхідного інвентарю та пакувальні матеріали для продажу.

4. Продаж кондитерських виробів проводять у попередньо розфасованому вигляді, поштучно, а також шляхом зважування в присутності покупця.

5. Забороняється продаж відходів(крихт)кондитерських виробів.

6. Суб¢єкти господарювання, які здійснюють продаж кондитерських виробів, можуть додатково продавати інші продовольчі товари.

1. При надходженні круп¢яних, борошняних та інших сипучих товарів на підприємство роздрібної торгівлі суб¢єкт господарювання обов¢язково звертають увагу на стан їх перевезення.

2. Сипучі товари мають бути сухими, без грудочок, однорідними за кольором, з блиском і смаком, властивими для кожного виду сорту.

3. Прийманню не підлягають круп¢яні, борошняні та інші сипучі товари, супровідні документи на які оформлені з порушенням, намоклі, з пошкодженою упаковкою та порушенням технології виготовлення.

4. Зберігають макаронні вироби, борошно у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях. Цукор і крупи ізолюють від сильно пахучих, а також вологих продуктів. Сіль зберігається окремо від усіх інших продуктів.

5. терміни та умови реалізації круп, макаронних виробів, борошна повинні відповідати вимогам нормативних документів.

6. До торговельного залу повинні надходити попередньо перевірені та підготовлені до продажу товари.

М¢ясо і м¢ясо продукти.

1. М¢ясо та м¢ясо продукти фасовані перевіряють за станом упаковки, відповідності виду тварин, сорту і категорії вгодованості даним, що вказані на етикетці.

2. Терміни, умови зберігання та реалізація м¢яса та м¢ясо продуктів повинні відповідати вимогам нормативних документів.

3. Прийняті м¢ясо та м¢ясо продукти розміщують на короткострокове зберігання негайно при температурі охолодження не вище ніж +80С, а для швидкопсувних – не вище ніж +6оС.

4. Підготовленні до продажу м¢ясо та м¢ясо продукти подають до торгового залу на робоче місце, де розміщують за видами і ґатунками в охолоджувальних прилавках і шафах. Сирі м¢ясо продукти розміщують окремо від інших товарів.

5. Здійснюючи продаж м¢яса та м¢ясо продуктів без нарізування, за згодою покупця додають не більше двох доважок, що не перевищують відсотків загальної маси покупки.

6. Суб¢єкти господарювання, які здійснюють продаж м¢яса та м¢ясо продуктів у сирому вигляді, можуть додатково продавати у відокремлених місцях вироби з м¢яса та супутні товари.


Читайте також:

  1. Кондитерські вироби, які збагачені йодом
  2. Макаронні вироби – це висушене пшеничне тісто, попередньо відформоване у вигляді трубочок, ниток, стрічок або різноманітних фігур.




Переглядів: 1323

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Загальні положення. | Безалкогольні та слабоалкогольні напої.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.