Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Види браку напівфабрикату з мигдального тіста.

Види браку Причини виникнення
Мигдальний напівфабрикат має поганий підйом, без глянцю на поверхні   Мигдальний напівфабрикат розпливчастий Дуже міцне тісто; підвищений вміст борошна; цукру менше норми Слабка консистенція тіста; підвищений вміст цукру

 

 

Контрольні питання:

1.Як готують тісто для млинців і як їх випікають?
2. Які процеси відбуваються при замісі тіста і випіканні млинчиків?
3. Розрахуйте (у відсотках) запроторив і пригрів при випіканні млинчиків?
4. Які недоліки можуть мати млинчики і як їх усунути?

5.Как готують прісне здобне тісто?
6.Розрахуйте запроторив і пригрів (у відсотках) для прісного здобного тіста?
7.Які вироби можна приготувати з прісного здобного тіста?
8.Чем відрізняється тісто для вафель від тіста для млинців?

9.Як випікають вафельне тісто?
10.Які недоліки можуть виникати при виготовленні вафельного тіста і які їхні причини?
11. Розрахуйте (у відсотках) запроторив і пригрів для одного з видів вафельного тіста. Порівняйте їх з запроторив і припечу млинчиків, встановіть причину відмінності?
12.Які вироби можна приготувати з вафельних листів?
13.Перелічте види пряникового тіста?
14.Чем відрізняється сирцовий спосіб приготування тіста від заварного?
15.Перелічте пряникові вироби із заварного тіста?

16.Перелічте пряникові вироби з сирцевого тіста?

17.В чому особливості приготування окремих видів виробів: пряників глазурованих і медових, дитячих і тульських?
18.Які недоліки можуть мати пряники і як їх усунути?
19. Як готують і випікають пісочне тісто?
20. Які процеси відбуваються при замісі і випіканні пісочного тіста?
21. Яка роль цукру, жиру, питної соди і вуглекислого амонію при виготовленні пісочного тіста?
22. Розрахуйте запроторив і пригрів (у відсотках) при випічці пісочного тіста?
23. Які дефекти може мати пісочне тісто, їх причини та способи усунення?
24. Перелічіть асортимент виробів з пісочного тіста?
25. Які вимоги пред'являються до виробів з пісочного тіста?
26. Чим пісочне тісто відрізняється від здібного прісного?
27. Що служить розпушувачем у бісквітному тісті?

28. Чим відрізняється холодний спосіб приготування бісквітного тіста від способу з підігрівом?
29. Чим визначається вибір способу приготування бісквітного тіста?
30. Які процеси відбуваються в бісквітному тесті при його випіканні?
31. Яка роль картопляного крохмалю при приготуванні бісквіту?
32. Розрахуйте пригрів і запроторив (у відсотках) для бісквітного тіста?
33. Які вироби можна приготувати з бісквітного тіста?
34. Як готують рулет бісквітний з джемом?
35. Як готують і випікають заварне тісто?
36. Які процеси відбуваються при замісі, проварювання заварного тіста і його випіканні?
37. Розрахуйте запроторив і пригрів (у відсотках) для виробів із заварного тіста?
38. Які вироби можна приготувати з заварного тіста?

39.Чим обумовлено розпушення листкового тіста?
40.Чому для приготування листкового тіста використовується борошно з високим вмістом клейковини?
41. Як готують листкове тісто? Роль кислоти і кухонної солі при його приготуванні?
42. Які процеси відбуваються у листковому тісті при його замісі і випічці?
43. Недоліки листкового тіста і виробів з нього та їх причини?
44. Розрахуйте запроторив і пригрів (у відсотках) для листкового тіста?

45.Які вироби можна приготувати з листкового тіста?
46.Як готують повітряне тісто?
47.Які процеси протікають при випіканні повітряного тіста?
48. Які вироби можна приготувати з повітряного тіста?
49.Що відбувається з білками при їх збиванні?
50.Як впливає на міцність збитих білків недостатнє та надмірне збивання?
51.Від чого залежать здатність білків збиватися і міцність одержуваної піни?
52.Чим відрізняється мигдальне тісто від повітряного?
53. Які існують способи приготування мигдального тіста?
54.Які недоліки можуть виникати при випіканні мигдального тіста?
55.Які вироби можна приготувати з мигдального тіста?




Переглядів: 1562

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Схема приготування повітряного тіста 1 спосіб. | РОЗРАХУНОК ВИТРАТИ БОРОШНА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ВОЛОГОСТІ.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.