Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






What British people eat

A ‘fry-up’ is phrase used informally for several items fried together. The most common items are eggs, bacon, sausages, tomatoes, mushrooms, and even bread. It is not always accompanied by ‘chips’ (the normal British word for French fried potatoes). The British eat rather a lot of fried food.

Although it is sometimes poetically referred to as ‘the staff of life’, bread is not an accompaniment to every meal. It is not even normally on the table at either lunch or the evening meal. It is most commonly eaten, with butter and almost anything else, for a snack, either as a sandwich or as toast (a British household regards toasting facilities as a basic necessity). On the other hand, the British use a lot of flour for making pastry dishes, both savoury and sweet, normally called ‘pies’, and for making cakes.

Eggs are a basic part of most people’s diet. They are either fried, soft-boiled and eaten out of an ‘egg cup’, hard-boiled (so that they can be eaten with the fingers or put into sandwiches) or poached (steamed).

Cold meats are not very popular. To many British people, preserved meats are typically ‘Continental’.

It is common in most households for a family meal to finish with a prepared sweet dish. This is called either ‘pudding’, ‘sweet’ or ‘dessert’ (class distinctions are involved here). There is a great variety of well-known dishes for this purpose, many of which are served hot (often a pie of some sort).

The British are the world’s biggest consumers of sugar – more than five kilograms per person per year. It is present in almost every tinned food item and they also love ‘sweets’ (which means both all kinds of chocolate and also what the Americans call ‘candy’).

 




Переглядів: 421

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Attitudes to food | When people eat what: meals

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.