ü Домашній сир - 1 кг, масло - 300 г, сметана - 6 ст. л., цукор - 1 скл., цукрова пудра - 1 скл., какао-порошок - 4 ст. л., сіль - 1/4 ч. л., ванілін за смаком, шоколад чорний і білий для прикраси.
ü ПРИГОТУВАННЯ
ü Розм'якшене масло розтерти до густоти сметани, додати просіяний порошок какао, цукор, цукрову пудру, сіль, ванілін і ретельно розтерти. Свіжий сир протерти через сито, додати в нього сметану і перемішати. Підготовлений сир невеликими порціями ввести в суміш з масла, какао та цукру.
ü Всі інгредієнти ретельно перемішати. Коли сирна маса стане рівномірного шоколадного кольору, перекласти її в спеціальні форми для паски, застелені чистою марлею. Сир щільно стиснути і поставити в холодильник приблизно на добу.
ü Готову сирну паску викласти з форми та прикрасити шоколадом. Приємного смаку!
Важко уявити Великодній стіл без сирної паски. А для тих хто полюбляє шоколад ми приготуємо шоколадну сирну паску - справжній солодкий десерт на Пасху. Шоколадна сирна паска готується без випічки дуже легко та швидко.
Сайт. Receptystrav.com.ua
Переглядів: 369
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: