Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Додаткова

1. с. 119 – 139

4. с. 200 – 217; с.244 – 248

 


ЗМІСТ

Вступ…………………………………………………………………………
Список рекомендованої літератури
Тема 1. Білки. Будова, властивості, перетворення у харчових процесах………………………………………………………….  
Будова білків, властивості, класифікація……………………………………
Функціональні властивості білків……………………………………………
Перетворення білків у харчових технологіях……………………………….
Значення білків у життєдіяльності людини…………………………………
Методи визначення білків……………………………………………………
Тема 2. Вуглеводи. Будова, властивості, перетворення в харчових технологіях……………………………………………..  
Будова вуглеводів, класифікація, властивості………………………………
Перетворення вуглеводів при виробництві харчових продуктів…………..
Функціональні властивості вуглеводів………………………………………
Роль вуглеводів в організмі людини…………………………………………
Тема 3. Ліпіди. Будова, властивості, їх перетворення в харчових технологіях………………………………………………..  
Будова та класифікація ліпідів, склад сирого жиру………………………...
Основні реакції ліпідів………………………………………………………..
Перетворення ліпідів у технологіях харчових продуктів…………………..
Біологічна цінність харчових ліпідів………………………………………...
Роль ліпідів в організмі людини……………………………………………...
Тема 4. Мінеральні речовини (МР)…………………………………
Роль мінеральних речовин в організмі людини…………………………….
Класифікація та характеристика окремих макро - і мікроелементів………
Вплив технологічної обробки харчових продуктів на їх мінеральний склад……………………………………………………………………………  
Методи визначення мінеральних речовин…………………………………..
Тема 5. Вітаміни………………………………………………………….
Терміни, поняття та класифікація вітамінів…………………………………
Фізіологічна роль, потреби та джерела вітамінів…………………………...
Вітаміноподібні сполуки……………………………………………………..
Вплив технологічної обробки на збереженість вітамінів…………………..
Вітамінізація продуктів харчування…………………………………………
Тема 6. Харчові кислоти……………………………………………...
Загальна характеристика харчових кислот………………………………….
Харчові кислоти та кислотність продуктів………………………………….
Вплив харчових кислот на якість продуктів………………………………...
Регулятори кислотності харчових систем…………………………………...
Функції харчових кислот у харчуванні……………………………………...
Методи визначення кислот в харчових продуктах…………………………
Теми 7. роль Ферментів та ферментних препаратів у харчових технологіях……………………………………………….  
Класифікація ферментів, їх властивості ……………………………………
Фактори, що впливають на кінетику ферментативних реакцій……………
Основні біохімічні перетворення у харчових технологіях…………………
Ферментні препарати, їх характеристика. Продуценти…………………….
Застосування ферментних препаратів у технології хліба…………………….
Тема 8. Вода………………………………………………………………..
Вода як складова сировини і харчових продуктів…………………………..
Значення води для життєдіяльності людини………………………………..
Фізичні і хімічні властивості води…………………………………………...
Методи визначення вологи…………………………………………………..
Тема 9. Харчові добавки……………………………………………...
Терміни і визначення…………………………………………………………
Класифікація харчових добавок (ХД)……………………………………….
Характеристика основних груп ХД………………………………………….
Тема 10. Основи раціонального харчування………………..
Фізіологічні аспекти хімії харчових речовин……………………………….
Схеми процесів перетравлювання макронутрієнтів………………………..
Теорії і концепції харчування………………………………………………..
Принципи раціонального харчування……………………………………….


Читайте також:

  1. ДОДАТКОВА
  2. Додаткова
  3. Додаткова
  4. Додаткова
  5. Додаткова
  6. Додаткова
  7. Додаткова
  8. Додаткова
  9. Додаткова
  10. Додаткова
  11. Додаткова




Переглядів: 856

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Основна | ПЕРЕДМОВА

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.