Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Тема 26. Забезпечення підвищення рівня якості і конкурентоспроможності продукції

 

Вступ

1. Суть, показники і методи оцінювання якості продукції.

1.1. Поняття якості, характеристика його показників і значення для підвищення конкурентоспроможності продукції.

1.2. Методи визначення якості продукції і вплив його рівня на результати виробництва.

2. Економічна характеристика об’єкту дослідження.

3. Шляхи підвищення якості і конкурентоспроможності продукції.

3.1. Державне управління якістю продукції.

3.2. Заходи щодо підвищення якості на продукцію як чинник підвищення її конкурентоспроможності.

Висновки і пропозиції

Список літератури

 

 

Тема 27. Організаційно-економічний механізм сертифікації промислової продукції

 

Вступ

1.Теоретичні основи організаційно-економічного механізму сертифікації промислової продукції.

1.1.Поняття, види і необхідність сертифікації продукції.

1.2.Організаційно-економічний механізм сертифікації промислової продукції.

1.3.Міжнародні системи сертифікації.

2. Економічна характеристика об’єкту дослідження.

3. Проблеми і шляхи підвищення рівня виробництва сертифікованої продукції.

3.1. Характеристика процесу сертифікації продукції на підприємстві.

3.2. Вплив сертифікації на ціноутворення продукції та її конкурентоспроможність.

Висновки і пропозиції

Список літератури

 

 

Тема 28. Продуктивність праці персоналу підприємства: вимірювання, чинники і резерви підвищення

 

Вступ

1. Продуктивності праці як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства.

1.1. Поняття продуктивності праці й її значення в розвитку підприємства і суспільства.

1.2. Система показників продуктивності праці.

1.3. Особливості визначення продуктивності праці в сільському господарстві.

2. Економічна характеристика об'єкту дослідження.

3. Шляхи підвищення продуктивності праці на підприємстві.

3.1. Інтенсифікація виробництва як основний чинник підвищення продуктивності праці.

3.2. Організація виробничих процесів і її вплив на підвищення продуктивності праці.

3.3. Нормування праці і його значення в підвищенні продуктивності праці.

Висновки і пропозиції

Список літератури

Тема 29. Механізм державного регулювання оплати роботи і соціального захисту

 

Вступ

1. Сучасна політика оплати праці в Україні.

1.1. Системи оплати праці.

1.2. Основні види заробітної плати.

1.3. Механізм державного регулювання оплати праці.

2. Економічна характеристика об'єкту дослідження.

3. Оптимізація форм і систем оплати праці.

3.1. Шляхи оптимізації форм і систем оплати праці.

3.2. Заходи соціального захисту працівників.

3.3. Мотивація високопродуктивної праці.

Висновки і пропозиції

Список літератури

 

 

Тема 30. Кошторис виробництва і собівартість продукції

 

Вступ

1. Значення кошторису і калькуляції собівартості в сучасних умовах.

1.1. Характеристика економічних елементів кошторису виробництва.

1.2. Порядок розробки кошторису виробництва.

1.3. Методика визначення собівартості продукції і її факторний аналіз.

2. Економічна характеристика об'єкту дослідження.

3. Шляхи зниження собівартості продукції.

3.1. Технологічні чинники зниження собівартості.

3.2. Удосконалення технічної оснащеності підприємства і зниження трудомісткості виробництва.

3.3. Аналіз структури витрат і обґрунтування заходів щодо здійснення режиму економії.

Висновки і пропозиції.

Список літератури

 

 




Переглядів: 429

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.