Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАНЯТТЯ

Шифр 5.14010102

Навчально-методична картка (план) заняття № 2

ХІД ЗАНЯТТЯ

зміст заняття

№ п/п Основні етапи заняття, їх функції та зміст Форми і методи контролю та навчання, використання Час в хв., в (%)
1. Підготовчий етап:   10 хв.
  1. Організація заняття:   1 хв.
  2. Навчальні цілі заняття   1 хв.
  3. Мотивація студентів   3 хв.
  4. Контроль вихідного рівня знань, вмінь, навичок. Провести опитування студентів 5 хв.
2. Основний етап:   75 хв.
  План проведення лекції:    
  1. Вітчизняний та міжнародний рейтинг закладів ресторанного господарства, способи визнання якості обслуговування.   Конспект лекції, проблемні питання, що винесено на обговорення 37 хв.
  2. Громадські організації – асоціації кулінарів, офіціантів, барменів, сомельє – завдання, вплив на розвиток галузі, проведення виставок та конкурсів. 38 хв.
3. Заключний етап Підведення підсумків 5 хв.
  Резюме викладача з теми; відповіді на можливі запитання студентів.   заняття, закріплення вивченого матеріалу, шляхом опитування студентів 3 хв.
  Домашнє завдання: Література: 2 хв.
  - підготувати відповіді на питання самостійного опрацювання; 1) Архіпов В.В. - Організація ресторанного господарства: Електроний посібник.    

 

Дисципліна: Особливості ресторанного сервісу Група:

Спеціальність: «Ресторанне обслуговування»

Вид заняття: Тематична лекція

Тема заняття: Рейтинги закладів ресторанного господарства.

Мета заняття Навчальна:визначити вітчизняний та міжнародний рейтинг закладів ресторанного господарства, способи визнання якості обслуговування.
Розвиваюча:Формувати розумові вміння: - виділяти головне, істотне в досліджуваному матеріалі; - аналізувати; - самостійно робити висновки з теми; - систематизувати, встановлювати зв'язки раніше вивченого з новим. Формувати вміння творчої діяльності студента: -розвивати просторову уяву; -розвивати систематичність і послідовність мислення.
Виховна:Формування у особистості: - почуття відповідальності за якість та важливість отриманих знань, які необхідні у майбутній професійній діяльності студентів; - відповідальність за бережне ставлення до наочного матеріалу; - уміння користуватися набутими знаннями і розширювати їх під час самостійного вивчення; - виховувати дисципліну, звичку до систематичної розумової праці.

 

Між предметні зв’язки (дисциплін) Технологія виробництва кулінарної продукції
Технологічна практика
Основи маркетингу
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Устаткування закладів ресторанного господарства

 

Наочний матеріал: -
Роздатковий матеріал:папки з роздатковим матеріалом
ТЗН: -
Література:1) Архіпов В.В. - Організація ресторанного господарства: Електроний посібник.

 

 


Читайте також:

  1. I. Введення в розробку програмного забезпечення
  2. II. Основна частина ЗАНЯТТЯ
  3. II.1 Програмне забезпечення
  4. III. Етапи розробки програмного забезпечення
  5. IV ПІДСУМОК ЗАНЯТТЯ.
  6. VІ. План та організаційна структура заняття
  7. Адвокатура — неодмінний складовий елемент механізму забезпечення прав людини.
  8. Адміністративно-правові методи забезпечення економічного механізму управління охороною довкілля
  9. Аналіз програмного забезпечення з управління проектами.
  10. Апаратне забезпечення USB
  11. Апаратне забезпечення мереж
  12. Аудит формування і використання власного капіталу та забезпечення зобов'язань.




Переглядів: 985

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Структура Асоціації | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.