Студопедия
Контакти
 


Тлумачний словник

Реклама: Настойка восковой моли




Ординалістський підхід до визначення рівноваги споживача

РІВНОВАГА СПОЖИВАЧА: ЕКОНОМІЧНА, АЛГЕБРАЇЧНА ТА ГРАФІЧНА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ

Гранична норма заміщення

,

 

де _____________________________________________;

________________________________________________.

 

Графічно MRS – це _______________________________________

________________________________________________________________________________________________________________

 

MRS можна виразити через ціни благ Х і Y.

 

 

 

!
!Споживач прагне до отримання найпривабливішого набору благ з усіх можливих

Найпривабливіший набір благ серед можливих називається оптимальним вибором споживача, або рівновагою споживача

 
 


Рівновага споживача – __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Рис. 2.10. Рівновага споживача


Читайте також:

  1. I визначення впливу окремих факторів
  2. II. Визначення мети запровадження конкретної ВЕЗ з ураху­ванням її виду.
  3. II. Мотивація навчальної діяльності. Визначення теми і мети уроку
  4. III етап. Системний підхід
  5. IV етап. Ситуаційний підхід
  6. Ocнoвнi визначення здоров'я
  7. V теорія граничної корисності визначає вартість товарів ступенем корисності останньої одиниці товару для споживача.
  8. Аксіологічний підхід до вивчення педагогічних явищ.
  9. Алгебраїчний спосіб визначення точки беззбитковості
  10. Алфавітний підхід до вимірювання кількості інформації.
  11. Аналіз загальної рівноваги
  12. АНАЛІЗ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧА

Загрузка...



<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
МОДЕЛЬ МОЖЛИВОГО АБО БЮДЖЕТНЕ ОБМЕЖЕННЯ СПОЖИВАЧА | Питання для самоперевірки

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.