Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Виготовлення до обробки яєць

Санітарні вимоги до виготовлення кремових виробів

Кремові вироби – торти та тістечка – сприятливе середовище для мікробів – стафілококів, сальмонел, збудників кишкових інфекцій. Тому потрібно суворо дотримуватися санітарних правил під час їх виготовлення.

яйця овоскопують.

миють: Секція 1 – замочування у теплій воді на 5 – 10 хв. Секція 2 –обробка протягом 5 – 10 хв 0,5 % - ним розчином кальцинованої соди з температурою 40 … 45 ºС. Секція 3 – дезінфекція протягом 5 хв 2 % - ним розчином хлорного вапна або 0,5 % - ним розчином хлораміну. Секція 4 – ополіскування проточного водню протягом 5 хв.


Читайте також:

  1. Бази даних як засіб зберігання й обробки інформації
  2. Вибір режимів обробки заготовки різанням
  3. Вибір способу виготовлення заготовки. Попереднє проектування заготовки.
  4. Виготовлення виробів з полімерних матеріалів
  5. Виготовлення виробів на основі рідких полімерів
  6. Виготовлення гайок і шайб.
  7. Виготовлення деталей із склопластика
  8. Виготовлення дисків.
  9. Виготовлення з кремів бордюрів, орнаменту, квітів і т.д
  10. Виготовлення зірочок.
  11. Виготовлення зубів і штифтів.




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Х о л о д н и й ц е х | Вимоги до обробки кондитерських мішків

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:


 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.