Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Помели пшениці без збагачення проміжних продуктів

 

Технологічний процес помелу пшениці в борошно без застосування процесу збагачення та скороченою вальцьовою лінією розмелювального процесу характерний для борошномельних заводів потужністю до 100 т/добу. Загальний вихід борошна на таких завода складає 70…75 % (табл. 4.3) [10].

Таблиця 4.3 – Технічні характеристики малогабаритних борошномельних установок [10]

Показники Марка установки
Р6-АВМ-7 Р6-АВМ-15 Р6-АВМ-50 Фермер-1 Фермер-2
Продуктивність, т/добу 50…75 4…5 8,0…8,5
Загальний вихід борошна, % 72…75 70…75 70…75
в тому числі:          
борошна вищого сорту, % 48…50 48…50 50…55 30…35 30…35
борошна першого сорту, % 22…24 22…24 12…15 35…40 35…40
борошна другого сорту, % --- --- 5…8 --- ---

 

Подрібнення зерна здійснюється на 2…4 драних системах та 2…5 розмелювальних системах, в залежності від модифікації установки.

Схема технологічного процесу помелу зерна пшениці без застосування процесу збагачення наведено на рис. 4.8. Загальний вихід борошна при помелі зерна пшениці в борошно за наведеною схемою складає 63,9 %, з яких борошна вищого сорту 40,8 %, борошна першого сорту 23,1 %, висівки 36,0 % [2].

Рис. 4.8. Схема технологічного процесу виробництва борошна на мінізаводі типу ANA-2100 фірми «ANA GROUP» [2]

 


Читайте також:

  1. Аналіз процесу і продуктів діяльності.
  2. Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
  3. Біологічна безпека харчової сировини і продуктів
  4. Визначення реакції продуктів, кислотності і лужності.
  5. Відображення операцій з обліку продуктів харчування у бухгалтерії бюджетних установ на синтетичних та аналітичних рахунках бухгалтерського обліку
  6. Вплив продуктів трансляції на розпад мРНК
  7. Джерела, шляхи і механізми забруднення харчових продуктів металами і металоїдами.
  8. Договори щодо виробництва цукру, м’ясо-молочних та інших харчових продуктів.
  9. Енергетична цінність деяких продуктів харчування
  10. Європа знань” тепер уже широко визнана як незамінний чинник соціального й гуманітарного розвитку, а також як необхідний компонент обєднання та збагачення європейської людності.
  11. Забруднення харчових продуктів пестицидами
  12. Запас продуктів утворюється із розрахунку не менше чим на дві доби для кожної людини що вкривається.




Переглядів: 804

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Сортові помели жита | Хлібопекарські помели пшениці за скороченою схемою технологічного процесу

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.