МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Додаток ВЗразок оформлення заяви Завідувачу кафедри ___________________________ студента(ки)_______________ (ПІП) ________________________________________ факультету _______________________________________________________________________________________ (курс, група, форма навчання) ________________________________________
ЗАЯВА
Прошу дозволити мені виконати курсову роботу з дисципліни «Організація ресторанного господарства» за темою___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ (вказати бажану тему курсової роботи з зазначенням підприємства на базі якого вона буде виконуватись)
_____________ ___________ (дата) (підпис студента)
Додаток Д. 1 Зразок оформлення завдання на курсову роботу Факультет ______________________________________________________________________ Кафедра ____________________________________________________________ Дисципліна «Організація ресторанного господарства»
ЗАВДАННЯ На курсову роботу студенту ________________________________________________________________________________ (ПІП) Тема: «Організація постачання продовольчими товарами і предметами матеріально-технічного призначення ЗРГ»
1. Зміст розрахунково-пояснювальної записки (перелік питань, які підлягають розгляду): Вступ І. Теоретичне обґрунтування проблеми дослідження. 1.1. Характеристика організації постачання продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення. 1.2. Планування забезпечення продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення. 1.3. Організація договірних взаємовідносин із постачальниками. ІІ. Дослідження процесів організації постачання у досліджуваному ЗРГ. 2.1. Аналіз системи постачання в досліджуваному ЗРГ. 2.2. Дослідження процесу формування ресурсного забезпечення. 2.3. Моделювання умов укладання угод із закупівлі продовольчих товарів та матеріально-технічного забезпечення. ІІІ. Удосконалення організації постачання. 3.1. Удосконалення організації постачання матеріально-технічних та продовольчих ресурсів. 3.2. Шляхи підвищення ефективності використання ресурсів досліджуваного ЗРГ. Висновки і пропозиції Використані літературні джерела
2. Перелік графічного матеріалу: план-схема системи постачання, схеми логістичних потоків, розрахунки потреби продовольчих товарів та предметів матеріально-технічного призначення, таблиці, графіки, рисунки
3. Термін виконання курсової роботи: з «___»_______ до «__»________201__р.
4. Завдання отримав ______________ __________ (ПІП студента) (підпис) 5. Завдання видав _______________ __________ (ПІП керівника) (підпис) Додаток Д. 2 Зразок оформлення завдання на курсову роботу Дисципліна «Організація ресторанного господарства
ЗАВДАННЯ
|
||||||||
|