МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
На курсову роботу студенту________________________________________________________________________________ (ПІП) Тема: «Організація надання послуг з кейтерингу» 1. Зміст розрахунково-пояснювальної записки (перелік питань, які підлягають розгляду): Вступ І. Теоретичне обґрунтування проблеми дослідження. 1.1. Види кейтерингу та номенклатура послуг споживачам. 1.2. Особливості організації надання послуг з кейтерингу. 1.3. Організаційно-правове регулювання послуг з кейтерингу. ІІ. Дослідження організації надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства. 2.1. Дослідження змісту пропозиції послуг з кейтерингу в досліджуваному ЗРГ. 2.2. Аналіз використання ресурсів при наданні послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства. 2.3. Дослідження ефективності процесів надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства. ІІІ. Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства. 3.1. Пропозиції щодо раціонального використання ресурсів досліджуваного ЗРГ для організації надання послуг з кейтерингу. 3.2. Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в досліджуваному закладі ресторанного господарства. Висновки і пропозиції Використані літературні джерела
2. Перелік графічного матеріалу: проект пропозиції послуги, моделювання розміщення столів, розрахунки матеріально-технічного забезпечення, таблиці, графіки, рисунки.
3. Термін виконання курсової роботи: з «___»_______ до «__»________201__р.
4. Завдання отримав ______________ __________ (ПІП студента) (підпис) 5. Завдання видав _______________ __________ (ПІП керівника) (підпис) Додаток Д. 10 Зразок оформлення завдання на курсову роботу Дисципліна «Організація ресторанного господарства»
ЗАВДАННЯ
|
||||||||
|