Які склади використовують для зберігання і складської роботи практично всіх продовольчих і непродовольчих товарів?
1. Універсальні
161. Одна з основних комерційних функцій оптових підприємств – це:
1. Оптова закупівля товарів
162. Потрібну ємкість сховищ загальнотоварних складів визначають за формулою:
1.
163. Склади, що приймають, зберігають і відпускають товари однієї групи називаються:
1. Спеціалізованими
164. Під час управління комерційною діяльністю виконуються функції процесу управління:
1. Планування, організація, облік та контроль
165. Розрахунковий коефіцієнт заповнення кубатури складу товару за штабельного зберігання непродовольчих товарів складає:
1. 0,4–0,5
166. За своєю організаційно-правовою формою державними, муніципальними, акціонерними та приватними можуть бути:
1. Магазини-склади
167. Площу приміщення для зберігання запасу товару визначають за формулою:
1. Пз = Нп × Зв
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|