Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Недоліки виробів з листкового дріжджового тіста.

Недоліки причини їх виникнення
Мало помітна шаруватість тіста   Вироби з малим об'ємом Вироби сухі та жорсткі (масло витекло) У тісті багато шарів; при раскатке тісто було тепле; зайва розстойка тіста   Недостатня розстойка; висока температура випічки Тривала розстойка; низька температура випічки

 

 

Контрольні питання:

1.Які існують способи приготування тіста? Їх особливості. Вибір способу приготування?
2. Які зміни відбуваються у процесі бродіння і при випічці виробів?
3. Які продукти входять до складу опари і чим це викликано?
4.Що таке «отсдобка», коли її застосовують і чому?
5.Недоліки дріжджового тіста і способи їх усунення?
6.Недоліки готових виробів і їх причини?
7.Що таке розстойка?
8.Особливості приготування кексів?
9.Як готують і обробляють ромову бабу?
10.Які особливості приготування дріжджового листкового тіста?
11. Недоліки дріжджового листкового тіста і причини їх виникнення?
12.Складіть схеми приготування різних виробів з дріжджового тіста?
13.Які продукти використовують при виготовленні млинців?
14.Як добитися, щоб у оладок була суха пориста м'якушка?

 

Бездріжджове тісто та вироби з нього.




Переглядів: 1605

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Схема приготування виробів з дріжджового листкового тіста. | Схема приготування тіста для млинців.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.