Одеська національна академія харчових технологій (ОНАХТ) - це один з найбільших ВУЗів Одеси та Україні, якому присвоєно IV рівень акредитації. За понад 100-річну діяльність підготував понад 60 тисяч фахівців, серед яких близько 2 тисяч випускників -громадяни з 75 країн світу.
Ще з малих літ я мріяла стати економістом чі бухгалтером. На мою думку, я мала достатньо потенціалу, але його не достатньо для опанування цієї дуже відповідальної та складної професії. Полиставши книгу Одеських вузів, я одразу звернула увагу на Національну Академію Харчових Технологій і, так як вона ідеально підходила мені, я без вагань обрала саме її. ОНАХТ вигідно відрізнялася від інших ВНЗ за рівнем організації вступної кампанії, на відміну від інших навчальних закладів, тут дуже легко було спілкуватися з членами приймальної комісії, отримувати консультації, терплячі люди більшою мірою вплинули на мій вибір.
Ще мені дуже сподобалась атмосфера в академії, а особливо її архітектура центрального входу, саме вона була першим позитивним враження до вступу в академію.
Більшості роботодавців не важливо випускником якого ВНЗ ти є, йому важливі твої ділові якості, професіоналізм, вміння працювати в колективі. Повністю визначившись з вибором професії, батьки надали мені право вибору ВНЗ. Уже подаючи копії документів у різні навчальні заклади, я утвердилася, куди я подам оригінали документів – у Одеську національну академію харчових технологій.