МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Визначення кількості страв, реалізованих холодним цехомПісля визначення числа які живилися розробляємо виробничу програму підприємства (складаємо меню, встановлюємо кількість страв і напоїв кожного найменування). Розрахунок страв, реалізованих протягом дня, проводиться у разі формулі: >nд =Nд*m, деNд – число споживачів на протягом дня,m – коефіцієнт споживання страв, який би, скільки страв загалом на одну особи на одне підприємстві (складається з коефіцієнта споживання окремих видів обідньої продукції власного виробництва — супів, холодних закусок, других страв і солодких страв). Для ресторану коефіцієнт споживання становить 3,5. Отже,nд = 730*3,5 = 2555 Далі розраховуємо кількість страв у кожному категорії, використовуючи відсоткове співвідношення і кількості страв, реалізованих протягом дня, і відсоткове співвідношення групи (в основі візьмемо додаток 5 таблиця 2 підручникаТ.Т.Никуленковой «Проектування підприємств комунального харчування», ресторан міської): Холодні страви: 45 %, 2555/100*45 = 1150, У тому числі: Рибні 25%, 1150/100*25 = 287 тощо. >Разбивка страв по асортименту зводиться в таблицю. Таблиця 2. Кількість страв для реалізації (загальний список)
Далі розраховуємо кількість гарячих та холодних напоїв, борошняних кондитерських і булочних виробів, хліба, що визначається за нормами споживання перерахованій вище своєї продукції одну людину день (відповідно доНикуленковой, додаток 6,стр.202) на загальна кількість відвідувачів: Гарячі напої: n>гор.нап. =>Nm>гор.нап. тощо., Холодні напої: n>хол.нап. =>Nm>хол.нап. тощо.. Дані зводяться в таблицю 3. Таблиця 3. Кількість напоїв для реалізації (загальний список)
Переглядів: 531 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|