Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






І чинники підвищення

 

Вступ

1. Суть категорії «ефективність» виробництва.

1.1. Методичний підхід до вимірювання ефективності виробництва.

1.2. Види ефективності виробництва і їх характеристика.

1.3. Принципи формування системи показників ефективності виробництва.

2. Економічна характеристика об'єкту дослідження.

3. Шляхи підвищення ефективності виробництва.

3.1. Чинники, які забезпечують підвищення ефективності виробництва.

3.2. Цільові установки підвищення ефективності виробництва.

Висновки і пропозиції

Список літератури

 

 

Тема 37. Економічна безпека підприємства і шлях запобігання внутрішнім і зовнішнім загрозам

 

Вступ

1. Типологічна характеристика економічної безпеки господарюючого суб'єкта.

1.1. Суть економічної безпеки.

1.2. Рівні економічної безпеки.

1.3. Структурні елементи і схема організації економічної безпеки.

2. Економічна характеристика об'єкту дослідження.

3. Основні напрями організації економічної безпеки.

3.1. Основні напрями організації економічної безпеки за окремими функціональними складовими.

3.2. Шляхи поліпшення економічної безпеки підприємства.

Висновки і пропозиції

Список літератури

 

 

Тема 38. Практика здійснення і ефективність реструктуризації суб'єктів господарювання

 

Вступ

1. Загальна характеристика процесу реструктуризації підприємства.

1.1. Реструктуризація як судова процедура до суб’єктів господарювання.

1.2. Форми і види реструктуризації підприємств.

1.3. Державна політика реструктуризації підприємств.

2. Економічна характеристика об'єкту дослідження.

3. Ефективність реструктуризації підприємства.

3.1. Проект реструктуризації підприємства.

3.2. Оцінка ефективності проекту реструктуризації підприємства.

Висновки і пропозиції

Список літератури

 

 

Тема 39. Санація (фінансове оздоровлення) суб'єктів

Господарювання

 

Вступ

1. Загальна характеристика процесу санації.

1.1. Санація як судова процедура до суб’єктів господарювання.

1.2. Структурні елементи і етапи санації.

1.3. Державна політика проведення санації.

2. Економічна характеристика об'єкту дослідження.

3. Програма проведення санації.

3.1. Програма проведення санаційних заходів.

3.2. Доцільність проведення санації.

Висновки і пропозиції

Список літератури

 

 




Переглядів: 259

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.