Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Млинці на швидку руку

спосіб готування
3 яйця, 2 склянки молока, 2 склянки борошна, 1 склянка теплої води, сіль і цукор по смаку, 3 їдальні ложки рослинного масла Розтерти яйця, додати молоко, борошно, теплу воду. Всі добре збити (щоб не було грудок), краще користуватися міксером. Влити в отриману масу рослинне масло. Сіль і цукор по смаку. Випекти млинці.

 

 

На 12 млинців:


0,5 л молока
1 ст. води
0,5 ч. л. солі
2 ст. л. цукру
2 яйця
~300 г. муки
3-5 ст.л. олії
0,5 ч. л. розпушувача або соди (гашеної),
1-2 ст. л. крохмалю

Збити яйця з цукром та сіллю. Добавити молоко, всипати муку, крахмаль та розпушувач добре все перемішати. Влити воду. Добавити олію. Жарити на сухій сковородці.
Готові млинці змащувати вершковим маслом.

 

Д/завдання:скласти в проектну документацію ТП приготованої страви, розрахунок собівартості, ПБП повторити, принести продукти для таких страв ( на вибір) : круп’яні каші (на воді чи з додаванням молока), відварені макаронні вироби, запіканки, сирники, молочні коктейлі, киселі тощо.

 

 

Прибирання.

 

 

Урок:21.5




Переглядів: 525

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Практична робота № 20. | Запіканка з рисом та яблуками

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.