МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ЗБЕРІГАННЯ ЦУКЕРОКПакування і вимоги до якості цукерок Цукерки шоколадні Цукерки шоколадні близькі за рецептурою до шоколаду з начинкою і мають високу частку шоколаду. Цукерки Асорті з більшістю начинок містять 59% шоколаду . Цукерки Асорті харківські можуть бути з пралі новою, шоколадною, помадково – шоколадною, помадково – фруктовою, вершково – посадковою і молочно – посадковою начинками .З помадково – фруктовою начинкою випускають цукерки Полуничний аромат , з фруктово – лікерною – Вишневий аромат, з молочно – посадковою – Пляшечки любительські . Випускають також шоколадні цукерки Шашки, Кальвіль сніговий , Осінь, Русалонька , Дебют, Веселий вулик , Медовий аромат , Футбол та ін. Фасують вироби у коробки , пачки або пакети окремими видами або в наборах. Цукерки загорнуті вагові збивні Суфле і лікерні укладають у ящики рядами масою нетто не більше як: лікерні – 6 кг, збивні – 8 кг. Решту видів пакують у ящики укладанням або насипанням масою нетто не більше як:у ящиках із гофрованого - картону 12 ; у дощатих або фанерних ящиках – 15 кг. Поверхня виробів має бути сухою , а глазурованих шоколадною глазур¢ю - блискучою , трохи хвилястою, глазур повинна рівномірно, без просвітів покривати корпус . Глазуровані вироби мають просвічування або матовість нижньої сторони цукерок. Цукерки випускають відповідної правильної форми, без деформацій. Вироби , що формуються випресовуванням і різанням, можуть мати нерівні зрізи . Для більшості виробів важливою є однорідність структури , рівномірність розподілу твердих включень . Цукерки, до складу яких входить жир, не повинні мати салистого, прогірклого або іншого неприємного присмаку. Цукерки слід зберігати у сухих, добре провітрюваних, приміщеннях, без стороннього запаху, при температурі (18±3)°С і відносній вологості повітря не вище як 75%, без прямої дії сонячного світла . В таких умовах строки зберігання не повинні перевищувати : · з корпусами кремовими , кремово - збивними із вершковим маслом , лікерними, заспиртованих ягід і фруктів у шоколаді , цукерок Театральна помадка , До зірок , Золоте кільце - 15 днів; · неглазурованих загорнутих – 25 днів; · Трюфелі , Гаяне, шоколадні пляшечки з лікером і коньяком, фрукти і ягоди в шоколаді , Старт , цукерок з корпусами, що вміщують борошно із взірваних круп , марципанових фігур , покритих захисним шаром – 1 місяць; · загорнутих, глазурованих молочно – шоколадною, мигдально – шоколадною , молочно – горіховою глазур¢ю ; цукерок , загорнутих неглазурованих ; цукерок на основі кондитерського жиру ; що виготовлені на пальмоядровій олії ( твердий жир ) , загорнутих і не загорнутих – 1,5 місяця; · Космічні (не загорнуті ) , типу праліне ;що виготовлені на кондитерському жирі і борошні соняшниковому ; загорнутих з желейними корпусами ; загорнутих із збивними корпусами . що приготовлені з використанням агару із фурцелярії ; загорнутих на основі кондитерського жиру неглазурованих; шоколадних типу Асорті; цукерок Полум¢я, Ракета, Букурія; цукерок з помадково – кремовими корпусами і ферментом інвертазою – 2 місяці; · Космічні ( загорнуті ), з корпусами із взірваних круп , типу праліне, глазурованих шоколадною глазур¢ ю, загорнутих ; цукерок Дари Полісся; цукерок , глазурованих шоколадною глазур¢ю не загорнутих, а також загорнутих із збивним корпусом – 3 місяці; цукерок, глазурованих шоколадною глазур¢ю загорнутих ( крім зазначених вище )-4 місяці.
Читайте також:
|
||||||||
|